2777
2789

پارسال اضطراب خیلییی سدیدی گرفتم به خاطر مشکلای خانوادگیم،کع این اضطراب همیشههه سر امتحان تو مدزسه بروز میکرد،یجوری بود که دبیرا واضح به خودمو دوستام میگفتن که تو دفتر دارن بدمو میگن،،،،

امسال خیلیییی  سعی کردم تغییر کنم و دیگه احساستمو اینحوری بروز ندم،همکلاسیام خیلی بهم گفتن چقد انرژیت بهتر شدن چقد مثبت شده چقد تغییر کردی

ولی حالا دوباره دارم مثل قبل میشم،دوباره حالم خیلی داره بد میشه،ولی واقعا نمیخام مثل پارسال بشه،خیلی اذیت میشدم پارسال،تو کلاس که بودم همیشه زیر نظر بودم از تو دوربین از طرف نماینده ها از طرف دبیرا...

خیلیی حس بدیههه،به نظرتون چیکار کنم؟

فقط یکم که هیییچ جوره نمیتونم برم روانشناس 

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ادمارو به کتفتم نگیر

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم منم مثل تو اضطرابیم راه حلم پیدا نکردم

خیلی بده...من شاید بتونم با اضطرابم کنار بیام،اما با اینکه به خاطر همچین دلیلی همیشششههه اذیتم میکنن نمیتونم کنار بیام،با اینکه انقد بدمو میگن نمیتونم کنار بیام

نمیشه،ببین خیلییی سعی کردم،ولی نتونستم واقعااا،،،من با اضطرابمم بتونم کنار بیام،با حرفای اینا قطعااا ...

درکت میکنم. ولی من تنها ادمی که بخاطرش استرس میگیرم بابامه. اونم چون عمه ملعونم پرش کرده. تو خونه باهم بحث میکنیم.حرف بقیه  و خودشون رو سگم حساب نمیکنم. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
چقد خوب که به این درجه رسیدیی🥲

شاید سنت کمه. یکم بزرگتر بشی یادمیگیری هیچکس مهم نیست جز خودت.

کاش منم بتونم چند ماه تحت تاثیر استرسایی که بابام بهم میده و مسببش عمه ام هس قرار نگیرم. دعام کن🙏🏻😔 وگرنه بقیه برام پشه هم نیستن

شاید سنت کمه. یکم بزرگتر بشی یادمیگیری هیچکس مهم نیست جز خودت.کاش منم بتونم چند ماه تحت تاثیر استرسا ...

اره سنم کمه

ایشالااا عزیزم،امیدوارم خیلی زود حال دلت عالی بشه،آرامش بهت برگرده