2777
2789

صبح مدرسه دخترم جلسه بود دخترمم اصرار مامان بیا که همه بقیه مامانا میان من هفته ۲۹ بارداریم مامانم بهم گفت نرو ولش کن من گفتم دخترم گناه داره میرم بعد هیچی یساعت جلسه بود برگشتم خونه از یساعت پیش زیر شکمم همش درد میگیره و شکمم سفت میشه و کمردرد هم دارم زنگ مامانم زدم اونم داد و بیداد که چرا رفتی میخواستی خودتو نشون بقیه بدی و این چرت و پرتا منم گوشیو قطع کردم روش 😐😑 بغض کردم اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر تو مامان بهتری برا بچت هستی 

اگه نگرانی برو چکاپ 

ولی اگه نمیرفتی بچه حس تنهایی و بی کسی می کرد خوب کردی رفتی

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

خداروشکر تو مامان بهتری برا بچت هستی اگه نگرانی برو چکاپ ولی اگه نمیرفتی بچه حس تنهایی و بی کسی می ک ...

آره خب بچه ام گناه داشت مامان من هیچ وقت پاشو تو مدرسه من نمیزاشت واسه همین میگه شما هم نمیخاد برید گوشی روش قطع کردم همینجوری داشت غر میزد و با عصبانیت دعوا میکرد 

آره خب بچه ام گناه داشت مامان من هیچ وقت پاشو تو مدرسه من نمیزاشت واسه همین میگه شما هم نمیخاد برید ...

بیخودی اعصابتو خرد نکن. 

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند