2777
2789
عنوان

خانم ها شما مرغ و خودتون میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 323 پست
خالت اللن چطوره؟بعدا بخاطر این رفتارش با شوهرش پشیمون نشد

خوبه نه اصلا کلا اخلاقای خاص خودش داره مثلا شوهرش می‌فرستاد چیزی بخره بهش پول می‌داد بعد شوهرش پولایی که اضافه میومد از خریدش واسه خودش جمع کرده بود موقع فوتش دیدن ا بنده خدا انقد پول داشته که همش خرج مراسمش شد 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

حمایت از خانم فقط به گوشت خریدن آقا نیس، خیلی از خانوما خودشون اینارو تهیه میکنن ولی از سمت همسر به اندازه کافی حمایت میشن، 

حالا ممکنه شوهری به خانومش اجازه خروج از خونه نده و خودش اینارو تهیه کنه، محدودیت زن جای پز و افه نداره که براش تاپیکم زدی،

البته خیلی ها خودشون زندانی که شوهرشون براشون ساخته رو دوست دارن و گوشت خریدن انقدر براشون سخته که تمام حقارتها رو قبول میکنن و به هر ترفندی از طلاق فرار میکنن و زندگی رو برای خودشون بچشون و شوهرشون زهر میکنن، اخر سر هم از خدا و پیغمبر گلایه میکنن، در حالی که همون خدا به همه عقل و اختیار داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمایت از خانم فقط به گوشت خریدن آقا نیس، خیلی از خانوما خودشون اینارو تهیه میکنن ولی از سمت همسر به ...

منم هدفم پز دادن نبود ولی معلومه شما هدفت نیشو کنایه زدن هست اگه میخواستی بچزونیم تبریک میگم موفق شدی

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

منم هدفم پز دادن نبود ولی معلومه شما هدفت نیشو کنایه زدن هست اگه میخواستی بچزونیم تبریک میگم موفق شد ...

هدفم چزوندن شما نبود

فقط میخواستم به خودتون بیاید، 

البته نگرانیتون رو درباره همسرتون تو تاپیکا مببینم، کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شوهرتون انقدری که تو تاپیکا میگید بد نیست، احتمالا مرد خیلی خوبی هم هست که نمبخواید از دستش بدید و یا علت بعضی مشکلات زندگیتون بخاطر رفتارهای شما هست و خودتونم اونو میدونید و نمیخواید شوهرتون یه نفس راحت بکشه

اصلا برگام مثل درخت پاییزی ریخت از این همه تضادما داریم خودمونو پاره میکنیم ک نه زن هم درست ب اندازه ...

عزیزم حرص نخور، استارتر کسی هست که بخاطر کل مشکلات زندگیش از خدا گلایه میکنه، یعنی اگه پول داشته باشه و یخچال خالی باشه باز میگه چرا خدا از اسمون برام مرغ هشت تیکه شده و تمیز شده برام نفرستاد، 

یه ذره غیرت نداره، 

بارها بچشو نفرین کرده که بمیره چرا، چون بچه پاشمشکل داره 

دختر باردار بود میگف کاش کور میشدم ولی بچه پسر میشد، 

همین شوهرشم ادم خوبیه خرجشو میده، 

ازین ادم انتظار زیادی نداشته باش فقط میگه مسئولیتم با یکی باشه

خوبه نه اصلا کلا اخلاقای خاص خودش داره مثلا شوهرش می‌فرستاد چیزی بخره بهش پول می‌داد بعد شوهرش پولای ...

اخی خدا رحمتش کنه.براش فاتحه خوندم.پس واقعا بعضی مردا اینجورین و مشکلی با این قضیه ندارن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
هدفم چزوندن شما نبودفقط میخواستم به خودتون بیاید، البته نگرانیتون رو درباره همسرتون تو تاپیکا مببینم ...

قطعا خوبی هایی داره که من بابتش خداروشکر میکنم منم بی ایراد نیستم مگه میشه ادم ایرادی نداشته باشه 

خرید کردن رو دوست دارم چه خرید لباس باشه یا خورد خوراک چه اشکالی داره؟ همسرم که خسته اس روزایی که خودش باشه میوه و چیزای سنگین رو می‌سپارم به خودش 

نونوایی نمیرم از فضای اونجا خوشم نمیاد

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عزیزم حرص نخور، استارتر کسی هست که بخاطر کل مشکلات زندگیش از خدا گلایه میکنه، یعنی اگه پول داشته باش ...

تو ناراحتی تو اون حال بد درد و دل کردم گفتم راضیم بمیره اگه به خاطر من قرار نیست روز خوش ببینه انصافم خوب چیزیه من با شما بحثی ندارم عزیزجان هرجور دوست داری تو دلت برداشت کن ازم ولی فقط تو دلت من ظرفیتم پره برا ناراحتی  

اخی خدا رحمتش کنه.براش فاتحه خوندم.پس واقعا بعضی مردا اینجورین و مشکلی با این قضیه ندارن

قربونت عزیزم خدا رفتگان شمارم بیامرزه اره دیگه من شوهر خالم بیخیال بود کلا خالم برعکس غرغرو عصبی🤣

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

ببخشید این نسخه مرغ و گوشتو باید شوهر بخره از کدوم رساله اتخاذ فرمودین؟

والا یه بار هم یه کاربر میگفت زشته خانم ها میرن نانوایی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜