الان تو یه تایپیک دیدم یه کاربر گفت زود بزار عکسو میخوام برم مرغ بگیرم قبلا هم دیده بودم خرید وسایل خونه میکنن اینجا چرا این کارای مردونه رو انجام میدن یه سری ها باز خرید لباس اینا رو نمیگم ولی مرغ و گوشت خریدش با خانوم نیست اصلا
بعصی خانما دیدم خودشون خرید میکنن.گاهی با هم میریم گاهی همسرم خرید میکنه.ولی من ی دوستی دارم مثلا شوهرش تو خونه دراز کشیده بود این میرفت نون میخرید این برام تعجب داشت واقعا
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید این نسخه مرغ و گوشتو باید شوهر بخره از کدوم رساله اتخاذ فرمودین؟
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔