2777
2789
عنوان

خانم ها شما مرغ و خودتون میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6369 بازدید | 323 پست
اره اگه ادم مجبور باشه میره میخره با اون کاری ندارم

اصلا مجبور هم نباشه خیلی خانمها خودشون خرید میکنن

من پدرم مریض بودن سالها خرید خونه باهام بود بعد فوت شدن باز خرید خونه مادرم تا وقتی نزدیکم بود بامن  بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بعصی خانما دیدم خودشون خرید میکنن.گاهی با هم میریم گاهی همسرم خرید میکنه.ولی من ی دوستی دارم مثلا شوهرش تو خونه دراز کشیده بود این میرفت نون میخرید این برام تعجب داشت واقعا

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خرید کردن مردونه زنونه نداره، همسراشون سر کارن، مجبورن خودشون برن

خب به نظرم اصلا جالب نیست این مسئولیت هارو ادم گردن بگیره تو وقت بیکاریش میتونه خرید کنه شوهرش

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

ببخشید این نسخه مرغ و گوشتو باید شوهر بخره از کدوم رساله اتخاذ فرمودین؟ 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ببخشید این نسخه مرغ و گوشتو باید شوهر بخره از کدوم رساله اتخاذ فرمودین؟

😂

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اصلا مجبور هم نباشه خیلی خانمها خودشون خرید میکننمن پدرم مریض بودن سالها خرید خونه باهام بود بعد فوت ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم در شرایط اجبار رو نمیگم که شما پدرتون به رحمت خدا رفته بوده 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

خب به نظرم اصلا جالب نیست این مسئولیت هارو ادم گردن بگیره تو وقت بیکاریش میتونه خرید کنه شوهرش

ما همیشه دو تایی با هم میریم خرید، ولی بعضی آقایون واقعاً ساعت کاریشون زیاده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

چقد همه چیزو عجیب جلوه میدین😐

خب شاید شوهرش رفته یه شهر دیگه ماموریت هیچیم تو خونه نیس بشینه ببینه کی میاد هیچی نخوره چون خرید کار مردونس؟

من خودمم موافق اینم که خرید با اقایون باشه اما شرایط هر بایدی رو تغییر میده