2777
2789

همش تو خونه ام اصلا بیرون رفتن برام جذاب نیست، دیشب تصمیم گرفتم دیگه هرروز برم پیاده روی نزدیک خونه ولی الان منصرف شدم میگم برم چکار ؟

کلی ادم هم تو مسیرم هست و خوشم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل من ...همین چند دقیقه پیش اومدم ب م بیرون برگشتم رفتم زیر پتو.....اصلا دل دماغ ندارم....همش ...

همش تو خونه موندن هم خوب نیست عزیزم و چرا آخه گریه؟ مگه افسردگی داری گلم؟

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من ۹ساله هرروز گریه میکنم از اینکه تو حسرت مامان شدنم...‌

عزیزم قربونت بشم الان ناباروری خیلی زیاد شده دختر دایی منم طفلک تقریبا ۱۰ ساله دلش بچه میخواد و آی یو آی هم کرد نشد ولی داره زندگیشو میکنه و خیلی هم شاده .شاید الان وقتش نیست یه موقعی که فکرشو نمیکنی خدا یه نینی نازو خوشگل بهت میده .زندگیتو بکن عزیزم فدات شم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من ۹ساله هرروز گریه میکنم از اینکه تو حسرت مامان شدنم...‌

الهی که هر چه زودتر به حاجتت برسی .آمین

عزیزم قربونت بشم الان ناباروری خیلی زیاد شده دختر دایی منم طفلک تقریبا ۱۰ ساله دلش بچه میخواد و آی ی ...

نمیتونم از فکرش بیام بیرون برام دعا کن....حالم خوب بشه 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

نمیتونم از فکرش بیام بیرون برام دعا کن....حالم خوب بشه

انشاالله ، چقدر ناباروری زیاد شده به خاطر این غذاهاو آب و هوا