2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن مادرشوهر

125 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من اول زندگیم ۳سال خونه پدرشوهرم زندگی کردم نگم براتون از اون ۳سال که مادرشوهرم چقدررر اذیتم کرد چقدر پشت سرم دروغ میبست که فقط میخورمو میخوابم درحالیکه هرگز اینجوری نبود از نگاههاش تا .....،خداشاهده هیچ وقت این مدت کوچکترین بی احترامی بهشون نکردم همیشه هم کمک حالش بودم 

متاسفانه منم از اونام که هرگز نتونستم از خودم دفاع کنم و فقط شده بغض و نگرانی تو گلوم 

ما دیگه خونه خودمونو ساختیم و الان چندساله جداشدیم برادر شوهرم ۲ساله ازدواج کرده و خونه اوناست تمام حرفایی که مادرشوهرم  پشت سر من میگفت انگار خدا واقعیتشو تو وجود جاریم گذاشته جرات نداره چیزیم بهش بگه قهر میکنه درخواست طلاق میده 

مادرشوهرم دو سه سالیه خییییلی احتراممو داره دیگه انگار خودش پشیمون شد ولی من هنوز تو دلم مونده نمیدونم چرا اصلا نمیتونم فراموش کنم 

دیشب خونشون بودم جاریم یه رفتار زشتی کرد مادرشوهرم زود جمعش کرد که کسی نفهمه با خودم فکر میکردم اگه من اون رفتارو میکردم ....🥺

چرا دنیا اینقد ناعادلانس بعضیا خیییییلی ‌پیشونی دارن بعضیام ....

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

چقدر عین من

منم عروس اولم دقیقا همین رفتارهای چندگانه رو دیدم

بهش فکر نمیکنم چون فقط اذیت میشم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

امیرالمومنین گفته اونایی که اذیتت کردن نمیمیرن تا وقتی قدرتو ندونن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرد جاریت و چجوری جمع کرد

رفته بودن کوه جاریمو همسرش،وقتی برگشتن برادرشوهرم سبدو گذاشت دم در ،مادرشوهرم به جاریم گفت زهرا سبدو بزار تو اشپزخونه تا بشورمشون، تو چشماش نگاه کردو رفت تو اتاق درو بست 

مادرشوهرم خودشم جاخورد زودی گفت زهرا زود خسته میشه و ... 

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

افرین ب زهرا که بلده بچزونه

آره والا😂😂😂

امیرالمومنین گفته اونایی که اذیتت کردن نمیمیرن تا وقتی قدرتو ندونن

قربونش برم ♥️