2777
2789

من شب قبل نمی تونم درس کنم چون اغلب خسته ام و حوصله ندارم فرداشم که همسرم تو محل کار ناهار میخوره منم که میام تازه شروع میکنم غذا درس میکنم خودم میخورم مابقی هم میمونه براشام همسرم ولی خیلی خسته میشم تااماده بشه و بخورم 🤦

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه ندارم زیاد غذا مهم نیست واسه همین اغلب از کترینگ میگیرم یا شامی که دیشب درست کردم رو گرم میکنم

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

مواد کباب تابه ای اماده کن

پاستا 

چیزای راحت موادشو اماده کن که نعایتا سرخ کنی

یا شامو مفصل بذار یه وعدشم نگه دار برای فردات که این راحت تره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

کنسروی بگیر بذار تو یخچال هر وقت حوصله نداشتی یه کته بذار با کنسرو بخورید روزهایی هم که حوصله داری غذا زیاد درست کنه خورشتشو بذار تو فریزر بعدا میخورید

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من بچه دارم.تا بیام از اداره هلاک میشن از گرسنگی.بخاطر همین همیشه شب قبل درست میکنم.

من شبا بی حوصله ترین میشم اصلا نمی تونم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ما محل کارمون ناهار و صبحانه خودمون می بریم

من شب درست میکنم برای ناهار و شام فردا
خسته نمیشم فقط پیدا کردن اسم غذا آزارم میده که چی بپزم :)

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عجله ای یهویی😂دستپختم خوبه ولی چون عجله ای و هول هولی میشه فقط شکم سیر کنیه😂

دقیقا منم الان هول هولی پختم همون شد شکم سیر کنی بوش عالیه کل خونه پیچیده ولی شفته شد🤦🤦

چون بچه ندارم زیاد غذا مهم نیست واسه همین اغلب از کترینگ میگیرم یا شامی که دیشب درست کردم رو گرم میک ...

خب همیشه که از شام غذا نمیمونه از بیرونم بخوای بگیری باید نصف حقوقو بدی غذا بخری

من برعکس وقتی میرسم خونه اصلا حال ندارم.باااااید یه چیزی بخورم و استراحت کنم.

همون دیگه منم چون گرسنم میشه مجبور میشم پاشم غذا درس کنم بااینکه خستم

خب همیشه که از شام غذا نمیمونه از بیرونم بخوای بگیری باید نصف حقوقو بدی غذا بخری

دیگه اینجوری میکنم چون اصلا حوصله آشپزی ندارم متاسفانه اصلا کدبانو نیستم خیلی دوست داشتم باشم ولی نیستم 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است