2777
2789
عنوان

حس میکنم دارم کلاهبرداری میکنم از مردم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 34 پست
من فعلا حقوق نگرفتم راستش هنوز اطمینان ندارم ک حقوقمو بدن یا نه ولی هرروز صبح برام شارژ میزنن برا تم ...

خوبه خب اگه شارژو میزنن میتونی بگی باید چطوری باهاشون صحبت کنم؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم اینه شرایط استخدامش به چه صورته؟ چه مدرک تحصیلی میخواد عزیزم؟

مدرک تحصیلی خاصی نمیخواد فقط باید روابط عمومی بالایی داشته باشی بتونی با مشتریا خوب صحبت کنی و حوصله داشته باشی

گفتن ۸ تومن ثابت در ماه ولی گفتن ک مشتری هایی ک از طرف شما دوره بخرن هم بهتون پورسانت تعلق میگیره ک ...

من فقط یه مقداری پول میخوام برای شهریه دانشگام باید ترمی ۴۰ میلیون بدم میتونی منو برای همکاری بهشون معرفی کنی؟

من خودم مشاور تحصیلی بودم چند ماه پیش اگه خیلی وقت میگیره که هیچی

باید فرز باشی و سریع زنگ بزنی ولی با این حال وقتتو خیلی میگیره خودشون میگن هر ۱٠٠ تا شماره یکساعت تا یکساعت و نیم وقت میگیره ولی خیلی بیشتر وقت میگیره

باید فرز باشی و سریع زنگ بزنی ولی با این حال وقتتو خیلی میگیره خودشون میگن هر ۱٠٠ تا شماره یکساعت تا ...

اره درسته باید کلی باهاشون صحبت کنی

خوبه خب اگه شارژو میزنن میتونی بگی باید چطوری باهاشون صحبت کنم؟

عزیزم الان نمیتونم متاسفانه چون هنوز حقوق خودمم ندادن و میترسم حقوق شمارو هم ندن و مدیونتون بشم چون یکی گفته بود ک حقوقم رو ندادن یه جورایی الان من دارم ریسک میکنم😅

من فقط یه مقداری پول میخوام برای شهریه دانشگام باید ترمی ۴۰ میلیون بدم میتونی منو برای همکاری بهشون ...

عزیزم این حقوقش نهایتا ده تومن دربیاد و ماهانه پرداخت میکنن

بذار ببینم اگه حقوقمو تمام و کمال دادن معرفیت میکنم بهشون

عزیزم الان نمیتونم متاسفانه چون هنوز حقوق خودمم ندادن و میترسم حقوق شمارو هم ندن و مدیونتون بشم چون ...

اشکال نداره عزیزم میخوام مشغول شم😊

عزیزم این حقوقش نهایتا ده تومن دربیاد و ماهانه پرداخت میکننبذار ببینم اگه حقوقمو تمام و کمال دادن مع ...

موردی نیست فقط میخوام کمک خرج خانواده باشم درخواست میدم بی زحمت قبول کن

اره درسته باید کلی باهاشون صحبت کنی

زیاد لازم نیس صحبت کنی و مشاوره بدی فقط دوره هارو معرفی میکنی و اینا اگه تمایل داشتن دوره بخرن شمارشونو میدی مشاورا اونا خودشون تماس میگیرن باهاشون