2777
2789
عنوان

معلم ها بیاین یک لحظه

145 بازدید | 12 پست

من معلم سال اولی هستم که استرس زیادی هم دارم. واقعا به عنوان سال اول حجم کارهایی که بلد نیستم باهاشون مواجه شدم زیاد هست و در یک مدرسه پسرونه  پلیه پنجبا شرایط جدید هم هستم ( معلم شناور شدم یعنی معلم فارسی هدیه و مطالعات دوتا کلاس هستم.) 

میخواستم بپرسم سال اول خودتون چطور بود؟ تا به خال اتقاق افتاده والدین ازتون راضی نباشن و برن اداره؟ تا به حال شده تا اخر شال به بودجه بندی نرسید و درس ها تموم نشه؟ چی میشه اگر درس ها تموم نشه؟ 

و لینکه من انرژیم هم زود تموم میشه عادیه ؟ به زنگای اخر که می رسم واقعا جون ندارم با بچه ها سر و کله بزنم.

از طرفی چون از طریق فرهنگیان اومدم امکان انصراف هم ندارم به خاطر همین این سوالات برام پیش اومده.

منم دانشگاه فرهنگیانیم ببین سال اول برای همه پر از چالش و استرس، کار زیاده اصلا اصلاااا نگران نباش یکی دو ماه شاید زمان ببره ولی دستت میاد از والدینم نترس، با اقتدار ولی با احترام تمام هم کارتو پیش ببر هم نذار تو کارت دخالت کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دانشگاه فرهنگیانیم ببین سال اول برای همه پر از چالش و استرس، کار زیاده اصلا اصلاااا نگران نباش ی ...

نمیدونم استرس خیلی زیادی دارم میخوام یه خورده بیخیال تر باشم نمیشه. میگم تهش هم معلم بدی باشم به بودجه بندی نرسم یا والدین ازم ناراضی باشن انقدر معلم کم دارن که اخراجم نمیکنند که

نمیدونم استرس خیلی زیادی دارم میخوام یه خورده بیخیال تر باشم نمیشه. میگم تهش هم معلم بدی باشم به بود ...

من سال ۴ تجربه کاریمه، یادمه سال اول چند هفته اول مثل شما خیلی حالم بد بود تازه ما مجازیم درس میدادیم یعنی بچه ها دو گروه بودن به ی سریا صبح تا ظهر حضوری درس میدادم بعدظهرم اونایی که نیومده بودن مجازی درس میدادم خیلی اوضاع قاریشمیشی بود استرس عجیبی داشتم که تاحالا تجربه نکرد ولی تموم شد،

حتما برنامه ریزی برای روز بعدت داشته باش، همه ی سال اولیا از اولیا میترسن ولی چیزی که هست اینه اگه مشکل حاد اخلاقی و رفتاری از جانب معلم  نباشه اونا کاری نمی تونن کنن ، این موضوع را خیلی برای خودت بزرگ نکن اصلا مهم نیست، بیشتر رو کارت تمرکز کن، تا یکی دوماه دیگه همه چیز میاد رو روال دستت میاد چیکار کنی

من سال ۴ تجربه کاریمه، یادمه سال اول چند هفته اول مثل شما خیلی حالم بد بود تازه ما مجازیم درس میدادی ...

ممنونم از شما ولی میترسم تا ماه آینده هم درست نشه این قضیه برام ، تا اخر سال وضع استرسم همینطور باشه به خاطر همین میخوام بدترین سناریو رو تصور کنم تا از ایندحجم از لسترس راحت بشم

ممنونم از شما ولی میترسم تا ماه آینده هم درست نشه این قضیه برام ، تا اخر سال وضع استرسم همینطور باشه ...

میدونم عزیزم چالش جدید زندگیته خیلی دچار استرس شدی وای بعد ی مدت بهت قول میدم به این نتیجه میرسی که واقعا انقدرم جای استرس نگرانی نبوده همه چیز برات عادی میشه، می تونی از مشاور یا روانشناسم کمک بگیری

میدونم عزیزم چالش جدید زندگیته خیلی دچار استرس شدی وای بعد ی مدت بهت قول میدم به این نتیجه میرسی که ...

یه سوال داشتم از شما فقط معلمی رو دیدید که به بودجه بندی نرسه چی میشه؟ امتیاز کم میشه؟ بچه ها باید اضافه تر بیان مدرسه؟

یه سوال داشتم از شما فقط معلمی رو دیدید که به بودجه بندی نرسه چی میشه؟ امتیاز کم میشه؟ بچه ها باید ا ...

برای بودجه بندی اتو گوگل بزنی برات میاره بودجه بندی درسارو طبق همون پیش بری آخر سال زمانم اضاف میاری، اگه با هم پایه ات هم هماهنگ بشی خوبه، از الان نگران این موضوع نباش، مطمئن باش تموم میشه درسا