2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش رو چیکار کنم؟البته من گرمی میخورم

آب برای جوشم خوبه خودش ولی در کنارش باید تغذیه ت رو درست کنی 

چیزای گرم و 

شیرینی جات و فست فود رو کمتر کن

و در کنارش دکتر پوست هم برو اگه خواستی محصولی بخری هیچوقت سر خود چیزی نزن چون بدتر میشه

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

آب برای جوشم خوبه خودش ولی در کنارش باید تغذیه ت رو درست کنی چیزای گرم و شیرینی جات و فست فود رو کمت ...

واسه تنبلی تخمدان واقدام به بارداری، دارم چیزای گرم میخورم 

خرما و رازیانه فلفل 

حالا جوش هیچی ، 

رنگ میت رو چیکار کنم 

تو خونه که تحرک دارم. بچه دارم بخدا کرم پودر هم میزنم به صورتم نمیشینه

ن اصن اون تحرک بی فایدس یا باید ورزش اصولی باشه یا مثلا روزانه ده دقیقه به عنوان ورزش تو خونه اهنگ بزار برقص خیلی تاثیر داره تو رنگ و رو

کاربری دست دو نفره دوستان

ن اصن اون تحرک بی فایدس یا باید ورزش اصولی باشه یا مثلا روزانه ده دقیقه به عنوان ورزش تو خونه اهنگ ب ...

رقص ک اصلا بلد نیستم..ولی آهنگ میذارم گاهی اوقات مسخره بازی درمیاریم با بچهم.

خوبه؟

رقص ک اصلا بلد نیستم..ولی آهنگ میذارم گاهی اوقات مسخره بازی درمیاریم با بچهم.خوبه؟

برو ورزش مگ فق باید برقصی دست بچتم بگیر صبا برید پیاده روی یا باشگا ثبت نام کن برو باشگا هر ورزشی ک دوس داری

کاربری دست دو نفره دوستان