2777
2789

دبیرستان افسردگی گرفتم نخوندم من استعداد درس دارم حتی همکلاسی‌های قدیمیم که دیدنم میگن حیف کردی نخوندی 

الان دانشجوام شهر خودمون ولی این فکر که میتونم جای بهتری باشم دانشگاه بهتری قبول شم باهامه

دولتی ترم ۳ ام کامپیوتر میخونم و از رشته‌ام راضیم باز هم همین رشته‌ رو میخوام ولی میتونم  تو یه دانشگاه بهتر بخونم با موقعیت‌های پیشرفت بهتر

دوتا گزینه دارم یا الان همزمان با دانشگاه بخونم و نهایتا ترم بعد مرخصی بگیرم که میخوره به کنکور

یا بیخیال شم کنکور رو بذارم واسه ارشد ولی تا اونموقع معلوم نیست چی پیش بیاد برم ارشد نرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ادامه بدا دانشگاه رو

ادامه رو که میدم الان انصراف نمیدم

میگم همزمان باهاش بخونم آوردم میرم نیاوردم نمیرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همینوادامه بده ارشد برو دانشگاه بهتر. ارشدقبولیش راحته. بعدم روزانه باید جریمه پول بدی محرومم میشی. عمرتو الکی نسوزون. عوضش برو کلاس تا مهارت‌های برنامه نویسی بره بالا وکارکن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
شرایط تورو من دارمتصمیم گرفتم برم دانشگاه کنارش ولی کنکور بدم

منم همینو گفتم

این ترم همزمان بخونم نهایتش ترم بعد که میخوره به زمان کنکور دیدم نمیشه مرخصی بگیرم

ولی شما اگه هنوز دانشگاه نرفتی بیشتر فکر کن دانشگاه خود خیلی وقت گیره بخوای کنکور هم بخونی فشرده میشه شاید یه جاهایی وقت کم بیاری بعد قانون انصراف قبل از ثبت‌نام کنکور هم هست حالا شامل من نمیشه ولی شامل بعضیا میشه 

منم همینو گفتماین ترم همزمان بخونم نهایتش ترم بعد که میخوره به زمان کنکور دیدم نمیشه مرخصی بگیرمولی ...

هدفم کنکور 406

مامانم ب شرطی میزاره پشت بمونم ک برم دانشگاه

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

نه همینوادامه بده ارشد برو دانشگاه بهتر. ارشدقبولیش راحته. بعدم روزانه باید جریمه پول بدی محرومم میش ...

خب ورودی امسال نیستم محرومیت ندارم

روزانه به روزانه جریمه نداره

درس‌هایی که خوندم هم یه سریاش احتمالا تطبیق بخورن

و خب الان انصراف نمیدم دانشگاه رو همزمان میخونم آوردم میرم نیاوردم خب همینو ادامه میدم

همین بخون تموم شه. حیفه زندگیت صرف کنکور شه برای ی شهر دیگه. رشته ت خوبه

آخب ببین شهر بزرگتر امکانات بهتر حتی تو تفریحات دانشجویی هم دستت بازتر

بعد دانشگاه بهتر هم خب مشخصه

من اینجوریم که حیفه اونجا نباشم

البته اگه بخونم و بیارم

هدفم کنکور 406مامانم ب شرطی میزاره پشت بمونم ک برم دانشگاه

تا اونموقع نصف لیسانس رو خوندی 

دانشگاه واقعا وقت گیره طبیعتا کل روز وقتت آزاد باشه بیشتر میتونی بخونی

من فعلا گیر کردم دلم نمیخواد الان کلا بیخیال این دانشگاه بشم البته خود دانشگاه باعث انگیزه من شد قبلش اصلا قصد کنکور دوباره نداشتم

شما هنوز نرفتی شاید دستت تو تصمیم‌گیری بازتر باشه

خب چون روزانه ای قبل ثبت نام برای کنکور باید انصراف بدی

این قانون مشمول من نمیشه چک کردم