2777
2789

پسدمو تو دوسال و دوماهگی راحت تو یک هفته از پوشک گرفتم 

ولی دخترم دیووووووونم کرده 

از دوسال و نیمی شروع کردم تا همین الان که نزدیک سه سالشه بارها امتحان کردم با هزاران روش ممکن ولی نتونستم از پوشک بگیرم 

تنها مشکلمم اینه که به هیچ عنوان دلخواه جیش نمیکنه 

تو دستشویی میاد یک ساعت میشینه ولی جیش نمیکنه .یعنی چندین ماهه درگیرم فقط دوبار به صورت اتفاقی تو دستشویی جیش کرده 

همه راه هارو هم رفتم .از جایزه و صندلی قصری و برچسب و ........

واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم کم آوردم رسما 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

قرار نیست عینا مثل پسرت باشه. هنوز وقت داره بهش فشار نیار یه مدت با قصه‌های مرتبط و تشویق و الگو قرار دادن برادرش و... ذهنش رو آماده کن بعد دوباره امتحان کن. عجله برای چیه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اشتباه همین جاست که دخترتو با پسرت مقایسه کردی و قکر کردی چون اون دو سال و ... گرفتی اینم دقیقا رو‌همون تایم آمادگی داره!هیچ دو بچه ای شبیه هم نیستن!بجای اینکه 6ماه هم خودتو خسته و اسیر کنی و هم روح و روان اون بچه رو آزرده باید همون دفعه اول که دیدی امادگی نداره رها میکردی میزاشتی واس چند ماه بعد

خب اشتباه همین جاست که دخترتو با پسرت مقایسه کردی و قکر کردی چون اون دو سال و ... گرفتی اینم دقیقا ر ...

۶ ماه مداوم که درگیر نبودم عزیزم 

ظالم نیستم که بچمو اذیت کنم گفتم تو این ۶ ماه سه چهار بار امتحان کردم نشده ولش کردم باز یکی دوماه بعد شروع کردم باز همون بساط بوده 

بچه با بچه فرق داره عزیزم

من یک خواهرمو یک سال و نه ماهگی گرفتیم یکی دیگه رو نزدیک دو و نیم سالگی

اولی بهتر یاد گرفت حقیقتا

به نظرم اگه مشکل مالی نداری با اعصاب خودتو بچه بازی نکن

فعلا پوشک کن بره. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یه مدت ولش کن بعد دوباره شروع کن.دخترا که زود یاد میگیرن احتمالا لج کرده

الان دیگه سه سالشه تقریبا اخه پس کی میخواد یاد بگیره 

یک ماه پیش دیدم همکاری نمیکنه ولش کردم .امروز باز شروع کردم همون اش و همون کاسه 

ببین تو خواب جیش نمیکنه .تو روز تا سه ساعتم خشکه و جیش نمیکنه مشکل من اینه تو دستشویی به دلخواه خودش جیش نمیکنه وگرنه کامل امادگیشو داره 

۶ ماه مداوم که درگیر نبودم عزیزم ظالم نیستم که بچمو اذیت کنم گفتم تو این ۶ ماه سه چهار بار امتحان کر ...

من نمیگم تو ظالمی،بچه ی خودتم هست اختیارشم داری!من میگم یه مدت رها کن که هم خودت هم دخترت به یه آرامشی برسین بعد دوباره بعد چندماه امتحان کن،چون اینجوری که میگی کاملا مشخصه که بچه آمادگیشو نداره

من نمیگم تو ظالمی،بچه ی خودتم هست اختیارشم داری!من میگم یه مدت رها کن که هم خودت هم دخترت به یه آرام ...

دقیقا امروز بعد یک ماه که ولی کرده بودم شروع کردم 

نمیدونم واقعا مشکلی داره یا چیزی 

چرا به هیچ عنوان خودش جیش نمیکنه 

اخه اصولا روندش اینجوریه که بچه رو هر نیم ساعت یک ساعت ببری دستشویی تا عادت کنه 

ولی دختر من حاظر نیست حتی یکبار تو دستشویی جیش کنه 

الان دیگه سه سالشه تقریبا اخه پس کی میخواد یاد بگیره یک ماه پیش دیدم همکاری نمیکنه ولش کردم .امروز ب ...

میگم دیگه وارد فاز لج شده.حالا چراشو نمیدونم.از تبن عروسکایی که جیش میکنن امتحان کردی بخری براش؟دخترا دوس دارن.شاید به هوای اون بره