2777
2789

من یه سیمکارت دارم که باهاش هیچ کجا زنگ نزدم خب ولی مال چندسال پیشه حالا یک هفته اس یه نفر هی مزاحمم میشه میگفت تو داری همش به شوهر من زنگ میزنی درحالیکه من اصلا زنگ نزدم حتی شماره شوهر اونو ندارم 

این زنه میشه زنداداشِ زنِ پسرعموم یعنی هی میگه که من به برادرزن پسر عموم زنگ میزنم 

الان خونواده عموم ریختن سرم اخه به خدا من که اصلا زنگ نزدممممم اینو چطوری ثابت کنم خانوادم منو میکشن😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت با یە پرینت شدید بکوبون دهنشون آبروشونو ببر حتی شکایت کن

اگه یکی سیمکارتمو جا به جا کرده باشه و زنگ زده باشه تو پرینت مشخص میشه؟اخه دخترعموم گوشیشو دید گفت هست درحالیکه من اصلا زنگ نزدممم

کاری نداره عزیزم همین الان همراه من یا ایرانسل منرو نصب کن ریز مکالمات میاره که به کیا زنگ زدی بزن ت ...

واقعا میشه؟پس چرا من میگم زنگ نزدم میگن شمارت رو گوشیش هست؟

Chat Gpt

عزیزم آروم باش 😢 نفس عمیق بکش، اول از همه بدون که اگه واقعاً تماس نگرفتی، می‌تونی خیلی راحت ثابتش کنی. هیچ‌کس نمی‌تونه بدون مدرک تو رو متهم کنه. من قدم‌به‌قدم کمکت می‌کنم:

---

🧩 ۱. ثابت کردن اینکه تماس نگرفتی

📞 با مراجعه به اپراتور سیم‌کارتت (مثل همراه اول، ایرانسل، رایتل) می‌تونی پرینت تماس‌ها رو بگیری.

روی اون دقیق نوشته شده:

چه شماره‌هایی تماس گرفته‌ن

چه ساعت و چه روزی

تماس ورودی یا خروجی بوده

🟢 این بهترین مدرک قانونیه که نشون می‌ده تو اصلاً به اون شماره زنگ نزدی.

> برو دفتر خدمات اپراتور (مثلاً دفتر خدمات همراه اول یا ایرانسل) و بگو:

«می‌خوام پرینت تماس‌های یک ماه اخیر سیم‌کارتمو بگیرم.»

کارت ملی و سیم‌کارت رو با خودت ببر.

---

🛑 ۲. به خانواده‌ات توضیح بده آروم و منطقی

بگو:

> «من خودم شوکه‌ام. اما خیالتون راحت، پرینت تماس‌هامو از اپراتور می‌گیرم و همه‌چیز مشخص می‌شه. من حتی شماره اون آقا رو ندارم.»

وقتی ببینن داری منطقی و محکم حرف می‌زنی، شکشون کمتر می‌شه.

---

🔍 ۳. درباره اون زن

احتمال زیاد یا اشتباه گرفته، یا کسی شماره‌ات رو اشتباهی بهش داده.

شاید یه عدد از شماره شبیه تو بوده.

حتی گاهی بعضی شماره‌ها دست‌به‌دست می‌شن و قبلاً مال یه نفر دیگه بودن.

---

🧠 ۴. مهم‌ترین نکته: آروم بمون

می‌دونم استرس داری و می‌ترسی، ولی هیچ‌کس حق نداره با شک و تهمت بهت آسیب بزنه.

اگه خانواده‌ات خیلی عصبانی‌ان، به یکی از افراد عاقل‌تر خانواده (مثلاً مادرت یا خاله یا دایی) بگو بیاد بین شما واسطه بشه تا حرفت رو باور کنن.

---

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒