2777
2789
اسی خیلی ناراحت شدم برات .هر چی شد منو لایک کن بگو

سلام فداتشم مرسی از قلب مهربونت خودمم خیلی ناراحتم از این قضیه که چرا میخوان با آبروم بازی کنن وقتی کارشون نداریم مینویسم ولی زیاده ببخشید:

ما میخواستیم پرینت رسمی بگیریم پرسیدیم، سند میخواستن از کسی که سیم کارت به نامشه،تو تاپیک گفتم که سیم کارت به نام یکی از عزیزانمه که فوت شده و سیمکارتشو یادگاری به من دادن پس نتونستم از مخابرات بگیرم ولی همون پرینت همراه من رو گرفتم دادم پدرم،زنگ زدیم گفتیم بیاین اینجا رو در رو کنیم دیگه یکم دادوهوار کردن زیر بار نمیرفتن پدرم گفت اگه نیاین شکایت میکنم چون با ابروی خانوادمون بازی کردین برادرمم فهمید اونم زنگ زد و خلاصه دعوا شد زیر بار رو در رو کردن نیومدن گفتن راه دوره نمیتونیم بیایم وگرنه زنگ و پیامات هست برادرمم گفت پس پرینت رسمی بگیرید با مهر بفرستید چون رو گوشی میشه با برنامه زنگ و پیام جعلی درست کرد اونو هم نفرستادن رادرمم عصبانی شد گفت که گفتیم بیاین نیومدین گفتیم سند بفرستین نفرستادین الکی حرف زدین پشت خواهرم و خانوادمون شکایت اعاده حیثیت میکنیم و شما نیاید ما حضوری میایم همشون فعلا لال شدن گوشیشم خاموش کرد فقط پیام داد همه پیاماتو دارم که گفتم اگه داشتی که رو میکردی. به دختر عموم زنگ زدیم اونم چون پشت اونو بود قرار بود شکایت کنیم دیگه اونا زنعموم و برادر زنعموم رو فرستادن برا اینکه دعوا رو بخوانن 

یکم بحث شد و فعلا که خداروشکر دیگه خبری نیست.ماهم البته شکابت نکردیم هنوز فقط اگه باز مزاحمت ایجاد کردن شکایت میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پرینت رسمی پرسیدیم سند میخواستن از کسی که سیم کارت به نامشه،تو تاپیک گفتم که سیم کارت به نام یکی ...

بیشعورای عوضییییی 

خوبکردین عزیزم آفرین به داداشت

دیگه فکر نکنم جایی زبون باز کنن احمقا 

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

سلام فداتشم مرسی از قلب مهربونت خودمم خیلی ناراحتم از این قضیه که چرا میخوان با آبروم بازی کنن وقتی ...

خداروشکر عزیزم .

غصه نخور خدا رسواش می‌کنه هر کسی که این پاپوش رو برات درست کرده .مطمئن باش