2777
2789
عنوان

بدم میاد مردم بهم زنگ میزنن

143 بازدید | 11 پست

خب کاری داری پیام بده!

یکی از دوستام هر وقت تو مدرسه میبینم بهم میگه زنک زدم جواب ندادی

خب عزیز من شاید دوست ندارم دو ساعت، تاکید میکنم دوسااااعت تمام راجب فامیلای تو حرف بزنیم

لطفاً کاری دارین پیام بدین

وقتی هم کسی جوابتونو نمیده مطمئن باشین دلش نمیخواد باهاتون صحبت کنه ، سیریش نشین برای زنگ زدن

بشنوین از به برونگرا

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

البته بستگی داره

مثلا جواب ندادن یکی دوبار باشه نرماله

اما اگه یکی یه هفته جواب نداد یا پیام بدین یا زنگ نزنین😐

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برونگرا نیستی تو درونگرایی

نه عزیزم تقریبا میانگرا رو به برونگرا هستم

اما این دوستم واقعا وقت و انرژیمو میگیره

دختر خوب درونگرایی ازت می باره!!! برونگرا ها و میانگرا ها این مدلی نیستن

شخصیتمو خودم بهتر از شما میشناسم عزیزم

من فقط با این دوستم اینجوری ام اونم بخاطر اینکه دو ساعت فقط از فامیلاش میگه

دوستای دیگه هم دارم که شب و روز زنک میزنیم اما اصلا این حسو برا اونا ندارم

شخصیتمو خودم بهتر از شما میشناسم عزیزممن فقط با این دوستم اینجوری ام اونم بخاطر اینکه دو ساعت فقط از ...

ربطی به شخصیت شما نداره

آدم برونگرا از نزدیک دیدی؟! با همه اگه اوکی نباشن با اکثر ادما اوکی ان از هر حرف و بحث بی موردی استقبال گرمی  میکنن

و دوست دارن تنشون میخاره برای ارتباط با آدما

درونگرا ها که اینطوری نیستن کلا مردم گریز باشن بالاخره اونا هم یه تعداد محدود آدم دارن تو زندگیشون باهاشون راحتن و از هر دری حرف میزنن

شما ممکنه میانگرا باشی اما رو به دورن نه بیرون

ربطی به شخصیت شما ندارهآدم برونگرا از نزدیک دیدی؟! با همه اگه اوکی نباشن با اکثر ادما اوکی ان از هر ...

باشه عزیزم

اینکه میگین آدم با یه سری آدما اوکی میشه درسته ، اما افراد میانگرا و برونگرا هم از یه سری افراد خوششون نمیاد

ندیده و نشناخته لطفا راجع به چیزی که من چندین ساله دارم باهاش زندگی میکنم نظر ندین!

باشه عزیزماینکه میگین آدم با یه سری آدما اوکی میشه درسته ، اما افراد میانگرا و برونگرا هم از یه سری ...

استدلال من از پست اول شما این بوده 

من روی پست نظر میدم نه روی شناخت شما

استدلال من از پست اول شما این بوده من روی پست نظر میدم نه روی شناخت شما

بابا بیخیال

مسئله مهمی نیست که دو روزه داریم راجبش بحث میکنیم😐