2777
2789
عنوان

بچه ها آیا شاملو واقعاً عمیق عاشق آیدا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگل. ظاهراً فردی به نام سالمی کتاب نوشته بوده ازش. پزشکش هم بوده. همیشه از نزدیک باهاش گفتگو میکرده ...

مرسی 

چه زندگی داشتن همش دروغ و خیانت😅

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

اسی ی متنی رو ذخیره داشتم قبلامعتبر تره..نسبت ب چیزایی که توی فضای مجازی میشنوین(بالاخره تعصب زیادی ...

نکه مهم باشه برام. ولی اون حد از عشق و علاقه رو دوس داشتم. وقتی بشنویم نمایش بوده خب ابهتش میریزه دیگه. مثلاً هنوزم باورم نمیشه جلال آل احمد چطور تونس به سیمین دانشور خیانت کنه؟ با اون همه نامه عاشقانه دوطرفه که بینشون رد و بدل شد..چقدم با ادبیات قشنگ براهم نامه میفرستادن

نکه مهم باشه برام. ولی اون حد از عشق و علاقه رو دوس داشتم. وقتی بشنویم نمایش بوده خب ابهتش میریزه دی ...

هعی اسی🙁💔تو این دنیا هیچ چیز از هیچکس بعید نیس

طرف میتونه عاشقت باشه ولی بهت خیانت کنه‌‌..

ذات آدما عوض نمیشه

شاملو برای آیدا کلی شعر سروده و همه اونو عاشق می‌دونن و اسم شاملو و آیدا سر زبون ها افتاده در حالیکه شاملو به آیدا هم خیانت می‌کنه 

حقیقت اینه که شاملو فقط توی شعر نوشتن استعداد داشته ولی اونقدرام عاشق نبوده.

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))