2777
2789

دخترعموم دو سه ماهه عقد کرده قبل عقدش با پسره و خانوادش خیلی مشکل داشت همش گریه میکرد و میگفت ازارم میدن و مسخرم میکنن و بعد همه گفتیم جدا بشه این پسره به دردش نمیخوره و کلی سعی کردیم راهنماییش کنیم و بفرستیمش مشاوره سنشم زیاد نیس 23 سالشه ولی خودش مقاومت میکرد و اصرار داشت ب ازدواج انگار مازوخیسم داره این دختر  الانم عقد کرده همش پیام میده ب من که حالم بده بیا بغلم کن دارم دق میکنم فلان هر دفه هم من سعی کردم ارومش کنم دوباره بعد چند روز میگه داغونم خودش خودشو تو این منجلاب انداخته ما چیکار کنیم😑🤦🏻‍♀️

existing is exhausting

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورم همیشه بهم می‌گفت قبل ازدواج دوتا چشم داری دوتا هم قرض کن و شرایط درست بسنج بعد ازدواج حتی یک چشم تو هم ببند ، و نقش یک دختر فدا شده بازی نکنی 

بنظرم این خانم کلا مشکل اساسی داره با دیدن مشکلات راضی به عقد شده الان هم داره ترحم می‌خره جواب خاصی نده بهش چون بعدا هر مشکلی در زندگی پیش اومد مقصر شمایی خیلی رک بگو به تراپیست مراجعه کن 

مشاورم همیشه بهم می‌گفت قبل ازدواج دوتا چشم داری دوتا هم قرض کن و شرایط درست بسنج بعد ازدواج حتی یک ...

قبول نمیکنه دیوونمون کرده 

خودش نخواد درمان بشه نمیشه زورش کرد 

existing is exhausting