2777
2789
عنوان

هفته ششم بارداری هستم 😭😭😭توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
خیلی خیلی نا امیدم کرده بود دکتر کل راهو گریه میکردم عصرش رفتم دکتر خودم ک تو شهرمون معروفه گفت هنوز ...

انشاالله دلتو بسپار به خدا من وتو ودکتر چیکاره ایم خداست که جان می‌دهد ومیستاند خداست که بچه ها رو در شکم مادر تصویر می‌کند وروزی می‌دهد ما بدنمون فقط واسطه هس ما امنت داریم سعی کن با نماز وقرآن ویاد خدا باشی

الان هفته ۶ هستمهفته پیش که ۵ بودم رفتمساک خالی بودگفت اواخر هفته ۶برو سونوالان سوالم اینه وقتی عصبی ...

اگه درد زیر دل داشتید و بیشتر شد بله باید برید سونو زودتر 

ممکنه حاملگی خارج از رحمی باشه یک درصد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من خودم مراقب سلامت هستم ،نگران نباشمنم فردا ۶ هفته تموممو باید برم سونو تشکیل قلبناراحتی ،اضطر ...

در خواست دوستیمون قبول میکنی من وشما هفته هامون یکی هس تقریبا سوالی داشتم بپرسم؟

ممنونم محبت کردی خیر ببینی

پس منم صبر نکن هفته ۸ برم همون اول ۷ برم؟

انشاالله دلتو بسپار به خدا من وتو ودکتر چیکاره ایم خداست که جان می‌دهد ومیستاند خداست که بچه ها رو د ...

واقعا هم همینطوره به خدا توکل انشالله که به خوبی خوشی این دوران سر میکنیم  انشالله

در خواست دوستیمون قبول میکنی من وشما هفته هامون یکی هس تقریبا سوالی داشتم بپرسم؟ممنونم محبت کردی خیر ...

شما خیلی استرس داری باید کنترل کنی وگرنه ب مشکل جدی میخوریا....

خودتو با فیلم و سریال سرگرم کن

۷ هفته تموم برو سونو قلب

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
شرابطم سخته کسی رو ندارم خیلی شوهرم همش کاره

شرایط چیت سخته ؟!

میدونی استرس اصلا الکی نیست و باعث سقط جنین میشه؟

پس خودتو اروم کن

ببین دارم رک بهت میگم ک مواظب خودت باشی الکی نشینی هی منفی بافی کنی

عزیز من خودم مراقب سلامت هستم ،نگران نباشمنم فردا ۶ هفته تموممو باید برم سونو تشکیل قلبناراحتی ،اضطر ...

سلام عزیزم. من دیروز آزمایش دادم مثبت شد. امروز حالات پریود دارم و الان رفتم سرویس ببخشید ازم خون تیره اومد. امروز بعدازظهر میخوام برم دکتر. به نظرت دارم سقط میکنم یا هماتوم هستش؟

سلام عزیزم. من دیروز آزمایش دادم مثبت شد. امروز حالات پریود دارم و الان رفتم سرویس ببخشید ازم خون تی ...

اگه آزمایشت مثبت شده یدونه شیاف پروژسترون بزن تا خونریزی نکنی،و  استراحت کامل باش تا بری دکتر سونو انجام بدی ببینی مشکل چیه

ولی استرس و نگرانی و... رو از خودت دور کن تا ۸ هفته که قلب تشکیل بشه،اگه نشد خدایی نکرده ،خودت ب خونریزی میفتی و میفته الکی با شیاف جلوشو نگیر

فقط یدونه الان بزن یا ب جاش ی قاشق نشاسته گندم بریز تو ی لیوان آب بخور

اگه آزمایشت مثبت شده یدونه شیاف پروژسترون بزن تا خونریزی نکنی،و استراحت کامل باش تا بری دکتر سونو ا ...

مرسی عزیزم. رفتم دکتر گفت فعلا با بتات چیزی نیست سونو نکنم بهتره سه شنبه آزمایش تیتر بده تا ببینیم عددت چند میشه بعد سونو. دارو داد آمپول و شیاف و... . چون حالم خوب نبود زود ماشین گرفتم اومدم خونه همسرم که رفت داروهامو بگیره فقط آمپول ثبت شده ما بقی نه. شما دکتر زنانی می‌شناسید نسخه آنلاین برام بنویسه داروهام رو که زودتر برم بگیرم و مصرف کنم؟

مرسی عزیزم. رفتم دکتر گفت فعلا با بتات چیزی نیست سونو نکنم بهتره سه شنبه آزمایش تیتر بده تا ببینیم ع ...

گلم من الان خودم اومدم حضوری دکتر ،دکترمم انلاین ویزیت نداره متاسفانه

هنوزم نیومده

گلم من الان خودم اومدم حضوری دکتر ،دکترمم انلاین ویزیت نداره متاسفانههنوزم نیومده

مرسی عزیزم.  ایشالا که نی نی رو سلامت بغلش میگیری گلم. منم دیشب امروز ۲تا آمپول پروژسترون زدم و امروزم قرص دوفامد خونریزی خیلی خیلی کم شده.فقط در حدیه که ببخشید میرم سرویس خیلی کم ازم خون میاد. دردم اصلا ندارم امروز. پناه برخدا فردا صبح میرم دوباره تیتر بتا میدم ببینم چی میشه.

برای منم دعا کن عزیزم