2777
2789

پارسال اصلا هیچ فحشی بلد نبود از بچه ها یاد گرفت تو مدرسه امسال کامل یاد گرفته معلم امروز ازش شاکی بود 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده متاسفانه. سعی کنید بهش اهمیت ندید اگر تو خونه فحش میده بی تفاوت باشید و براش تنبیه اجرا کنید مثلا خوراکی یا وسیله ارو ازش محروم کنید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
قاطعیت در هشدار واخطاربعد تنبیه چیزی که دوست داره رو بر اش انجام نده درضمن یاد بگیره عذر خواهی کنه

الان بهش هشدار دادم بعدش گفتم دهنت بو میگیره اگه فحش بدی تکرار کنه قطعا تنبیه میشه

خیلی بده متاسفانه. سعی کنید بهش اهمیت ندید اگر تو خونه فحش میده بی تفاوت باشید و براش تنبیه اجرا کنی ...

گفتم بهش شهربازی و بیرون رفتن تعطیل 

پارسال کلاس اول بود یاد گرفت از بچه ها وگرنه ما نه با کسی رفت امد داریم نه محیط خانوادگیمون اونجوری 

گفتم بهش شهربازی و بیرون رفتن تعطیل پارسال کلاس اول بود یاد گرفت از بچه ها وگرنه ما نه با کسی رفت ام ...

همین که بدونه کار بدیه و باعث ناراحتی شما میشه کافیه

خودت و ناراحت نشون بده

وبعد یک کتاب درباره مودب بودن و رفتارخوب براش بخر

گفتم بهش شهربازی و بیرون رفتن تعطیل پارسال کلاس اول بود یاد گرفت از بچه ها وگرنه ما نه با کسی رفت ام ...

منم پسرم از مهدش یاد گرفت... بهش عکس زبون که زخم و کرم داشت نشون دادم از اون موقع خیییلی کمتر و بهتر شده خداروشکر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم پسرم از مهدش یاد گرفت... بهش عکس زبون که زخم و کرم داشت نشون دادم از اون موقع خیییلی کمتر و بهتر ...

منم گفتم دهنت بوی بد میگیره فرشته ها دوست ندارن جا خورد گفت من معنی فحش هارو نمیدونم گفتم معنی بدی دارن نگو گفت باشه