2777
2789

بچه ها من تو مجردیم ی دوست پسر مجازی داشتم اونم تو یه شهر دور بود و هیچوقت همو ندیدیم امروز تصادفی شمارشو دیدم تودفترم از یه طرف خیانت شوهرم باعث شد به این فکر کنم که بش پیام بدم ولی اصن نمیتونم اون چطور دلش اومد اینکارو بکنه اونم جنسی

😔😔😔😔بنظرتون برا اینکه دلم خنک بشه در حد یکی دوبار پیام بدم ؟؟؟

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

چندسال گذشته اصلا شاید اون طرف هم منو یادش رفته یا ازدواج کرده

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

واقعا با خراب کردن خودتون دلتون خنک میشه؟جالبه واقعا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا با خراب کردن خودتون دلتون خنک میشه؟جالبه واقعا

نه 

چندسال گذشته اصلا شاید اون طرف هم منو یادش رفته یا ازدواج کرده

بعضی زن ها هر کار کنند نمیتونن به خیانت حتی فکر کنند شما هم ذات پاکی دارید نه این کار نکن شاید به قول خودت ازدواج کرده زندگیش از هم میپاشه

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

خیانت به ذات ربط داره برای تلافی یا خنک شدن دلت خودت، شخصیت ذات خودت زیر سوال میخوایی ببری ؟

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه 

راه های زیادی برای تلافی هست مثلا برای خودت غذا درشت کن برای اون نه 

کاراش انجام نده لباساش ننداز ماشین لباسشویی وسایلاش جموجور نکن 

تو از کاری که اون انجام داده بدت اومده پس خودت هم هیچ وقت اینکارو نکن 

الکی خودتو به خاطر یه آدم بی ارزش نباید کثیف کنی

الهم عجل لولیک الفرج

نه

خوبه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خیانت جنسی را اصلا نمیشه بخشید پشیمون نیست یا داره ادامه میده بازم مدرک ازش داری که اصلا خیانت جنسی ایجاد شده

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
به خاطر ذات خراب همسرت توچرا میخوای روح پاکتو نجس کنی عزیزم

آخه اون شخصو بااینکه ندیدم ولی خیلی وقتا بش فک میکردم بنظرم خیلی پخته تر از شوهرم بود اما خب دیگه قسمت این آقا شدم

شما به خودت فکر کن به پسرت 

این مرد بی ارزشی خودشو ثابت کرده با کاری که کرده نادیده بگیرش به جاش خودتو اولویت قرار بده و خودتو بالا بکش تا اونم بفهمه که براش مهم نیستی.. والله