2777
2789
عنوان

حالم از کلمه ازدواج بهم میخوره

150 بازدید | 27 پست

هیچکسی نمیدونه من چطور و تو چه حالی زندگیمو شروع کردم.بدون هیچ عشقی به شوهرم...هیچ عشقی.روز عروسیم زیر دست آرایشگر که داشت میکاپم میکرد بغض میکردم و بغضمو قورت میدادم.شاید برا بقیه روز عروسیشون خیلی قشنگ بود اما برا من یه کابوس مضخرف بود.خیلی خیلی سخته بدون هیچ عشقی بری زیر یه سقف.سخته دلت پیش کس دیگه ای باشه و جسمت پیش کس دیگه.فقط خدا میدونه چه شبها و روزهایی گذشت که من الان زندگیم بهتر شد.واقعا مرده محرک بودم.خواهش میکنم قبل ازدواج عاشق نشین،اگه نرسین خیلی درد میکشین که فراموشش کنین،خیلی زیاد

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

هر کی منو میدید میگفت چرا اینهمه لاغر شدی؟چرا شبیه مرده هایی.انگار آب شدی

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دوست داشت؟

آره،ولی من بشدت عاشق یکی دیگه بودم.۹سال بود یه نفر دیگه رو میخواستم

۳ سال پیش کاش یکی اینو بهم میگفت

الان مجردی؟اگه مجردی ترو خدا فراموشش کن.الان بخوای ازدواج کنی بیچاره میشی

چرا به اون نرسیدی

چون اون منو نمیخواست.هم منو‌نمیخواست و هم یه جور وانمود میکرد که مثلا میخواد.یه بار مثل آدم بهم نگفت نمیخوامت برو از زندگیم.همیشه خنثی

الان مجردی؟اگه مجردی ترو خدا فراموشش کن.الان بخوای ازدواج کنی بیچاره میشی

اره مجردم 

نمیتونم. تو یه هفته ۲ کیلو کم کردم ، از یه هفته پیش که بعد یه سال دیدمش هر روزم کارم گریه ست 

خیلی دوست داشتم همیشه ازدواج کنم بچه دار شم اما الان منم حالم از زندگی حتی بهم میخوره

یا حسین
الان شوهرتو دوس داری؟بعد چن سال تونستی دوسش داشته باشی

آره ولی چه فایده؟شوهرم منو‌میخوسا من نمیخواستم باهاش بداخلاقی کردم الان روش تاثیر گذاشته😔اصلا شروع زندگیم خوب نبود.بعد۴سال تونستم دوسش داشته باشم اونم نه عشق،فقط دوست داشتن و وابستگی🥺

اره مجردم نمیتونم. تو یه هفته ۲ کیلو کم کردم ، از یه هفته پیش که بعد یه سال دیدمش هر روزم کارم گریه ...

اشکال نداره میدونم چقدر داری زجر میکشی ولی خواهش میکنم فراموشش کن،به هیچکسی جز خودت ضربه وارد نمیشه

یه مشکل دیگه هم هست من عاشق شوهرم بودم ولی بی پولی باعث شد اصن عاشقیم به دردنخوره

کاش اونم بی پول بود و بجاش منو میخواست