هیچکسی نمیدونه من چطور و تو چه حالی زندگیمو شروع کردم.بدون هیچ عشقی به شوهرم...هیچ عشقی.روز عروسیم زیر دست آرایشگر که داشت میکاپم میکرد بغض میکردم و بغضمو قورت میدادم.شاید برا بقیه روز عروسیشون خیلی قشنگ بود اما برا من یه کابوس مضخرف بود.خیلی خیلی سخته بدون هیچ عشقی بری زیر یه سقف.سخته دلت پیش کس دیگه ای باشه و جسمت پیش کس دیگه.فقط خدا میدونه چه شبها و روزهایی گذشت که من الان زندگیم بهتر شد.واقعا مرده محرک بودم.خواهش میکنم قبل ازدواج عاشق نشین،اگه نرسین خیلی درد میکشین که فراموشش کنین،خیلی زیاد
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان شوهرتو دوس داری؟بعد چن سال تونستی دوسش داشته باشی
آره ولی چه فایده؟شوهرم منومیخوسا من نمیخواستم باهاش بداخلاقی کردم الان روش تاثیر گذاشته😔اصلا شروع زندگیم خوب نبود.بعد۴سال تونستم دوسش داشته باشم اونم نه عشق،فقط دوست داشتن و وابستگی🥺
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤