کارمامممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2967 عنوان بیاین ویژگیای خوبوبدشوهرموببینین درکل بنظرتون چطوره 73 بازدید | 6 پست بدیاش۱گاهی باصدای دعواحالت حرف میزنه باهام۲خیلیییییییییی غیرتیه۳برااشتباهاتم دعوام میکنه۴ایرادالکی میگیره چرافلان حرفوب غلانی زدی خودشوعاقل میدونه۵توکارام دخالت میکنه کی لباس بچه روعوض کنم و...اتفاقات خونمونوبمادرش خبرمیده ولی اخیراقسمش دادم نده۶ب چشم زخم خییییلی حساسه۷ادم بی کلاسیه ب خودش نمیرسه مگر اینکه من بالاسرش باسم و لباسای خوب بدم بپوشه۸بی احساسه ابرازعلاقه نمیکنه۹موقع تلوزیون وگوشی دیدن اصن نمیشنوه چی میگم غرق میشهویژگیای خوبشم ایناس۱ رفیق بازنیس ۲معتادنیس ۳شرابخوار نیس ۴سیگاری نیس. ۵ دست بزن نداره ۶خیانت نمیکنه ۷ چش چرون نیس. ۸ اهل خدا و نماز و روزه هس. ۹ کمکم میکنه تو کارا ۱۰ اصلا کاری نداره که ب مادرش زنگ بزنم یا احترام بزارم و.... حساس نیس۱۱با پدر و مادرم خوبه رفتارش۱۲بامن بد دهن نیس فحش نمیده بهم. ۱۳بخام برم بیرون کاری نداره که مثلا بگه نرو فلان. ۱۴ اهل کاره نیازای خونه رو براورده میکنه ولی وضع مالیش درکل خوب نیستا تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 1404/07/13 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومزیبااا عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 752 ببخشید حالا ک بحث ازدواجه میشه بگین چی مهمه تو ملاکا ک بهش توجه نکردی و پشیمونین
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6108 معمولیه نه بد است نه خوب وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 30639 خوبیااش مهمتر از بدیاشهخیلی از بدیاشو میتونی درست کنی خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
خزان22 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2074 شوهر خوبیه دیگههمه عالی نیستن کهبنظرم خصلت های خوبش خیییییلی خداروشکر بیشتره
کارمامممممم مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2967 ببخشید حالا ک بحث ازدواجه میشه بگین چی مهمه تو ملاکا ک بهش توجه نکردی و پشیمونین الان بحث ازدواج نیس. من خیلی وقته عروسی کردم. واقعیتش پشیمون نیستم چون دور ورم میبینم از شوهرم خیلی بدترن تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن