2777
2789

۴ماهی میشه که با یه آقایی آشنا شدم و قصدمون جدیه دقیقا همنطوره که من میخام اخلاقش رفتارش همه‌چیزش دقیقا همونه که من میخام خونه و ماشین نداره ولی قول داده که پول خونه‌رو جور کنه و حتما خونه بخره.. اما تازگیا براش یه مشکلی پیش اومده یه مشکله خانوادگی خیلییی بزرگ که به همشون مربوط میشه و نمیتونه حتی تا یه سال دیگم اسم ازدواج کردن بیاره حتی شاید تا ۲ سالم طول بکشه... الان برا من یه خاستگار خیلی خوب پیدا شده از نظر مالی و خانواده بیسته خیلی خانواده‌خوبی هستن شغل خوب داره خونه داره ماشین داره...من نمیدونم چیکار کنم خیلییی سر درگمم🥲 از یه طرف دلم نمیخاد پارتنر خودمو تنها بزارم از یه طرف دیگم میگم اگه مشکلشون حل نشد چی و نتونست کاری کنه🥲🥲 چیکار کنممم

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت با خاستگاه...

چقدر ازش مطمعنی که به پاس بمونی؟ میدونی اینطور وقتا که از این کارا میکنیم اگر تهش بد شه آدما بر میگردن میگن میخواستی نکنی، میخواستی عمرت رو به پای من تزاری مگه مجبور بودی، تعداد آدمای کمی هستن که قدر بدونن، البته خب شما با انتخاب خواستگارتان پارتنرتون رو از دست میدید که طبیعیه، حتی در حد یه نشون هم نمیتونه پا پیش بزاره؟ چیزی که فقط پدرو مادرا بدونن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

با خواستگارت ازدواج کن پارتنر چیه دیگه ... عشق و عاشقی دوسال اوله تو زندگی... بعدش اینقدر پول نباشه ب چشمت میاد ک نگوووو... پول رل مهمی تو زندگی بازی میکنه.. زندگی یک عمره ... پول نباشه مستاجر باشی عشق و عاشقی از کله ات میپره

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

چند سالتونه و طرف مقابل چند سالشه ؟

من چون خودم رابطه ام زیر نظر خانواده ها بود برای بهتر شدن شرایط شغلی همسرم صبر کردم بیشتر برای جابه جایی ایشون الان راضی ام چون کسی انتخاب کردم هم عقلم هم قلبم انتخاب کرده بود شما این دو نفر درست برسی کنید با مشاور صحبت کنید بعد تصمیم گیری کنید یک سال هم زمان نه کمی نه زیاد اما به حرفاش مطمئنی ؟

و مورد دوم رابطه زیر شش ماه هم شناخت نسبی نمی‌ده