2777
2789

مثل همین الان که حوصله اتو ندارم،ولی میبینم لج درونم رو میشناسم ،وقتی سخت بود که تو نبودی،وقتی بد و غم انگیز و تلخ بود که تو نبودی،الان که هستی باهام دلم قرص،میدونم این بی حوصلگی ها و لجم از خودم نه ازتو ،چون شکرت رو نگفتم چون مرتب با برنامه به سوی تو نبودم،الان که وقت اذان بیش از پیش خودم رو به تو میسپارم.

مهربان خدای من❤🦋

دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بی انصافیه که میگی وقتی سخت بود تو نبودی ؛ ببین اگه سختی نباشه پس بندگی چه جوری تشخیص داده میشه ...

منظورم اینکه وقتی سخت بود برام که تو نبودی یعنی من نمیشناختمت،الان هستی،حضورت  رو میشناسم

خودشناسی یعنی خدا شناسی دیگه :)❤️🌱میتونی مطالعه کنی قرآن بخونی و...

بله درست کاملا

اما کدوم خود هم مهم

خود گیاهی، خود حیوانی،خود....

درسته همه ی این خودشناسی ها لازم و مارو میبره به سمت اون خود فوق عقلانی که منظوره قرآن هست،و این باید رزق بشه

بله درست کاملااما کدوم خود هم مهمخود گیاهی، خود حیوانی،خود....درسته همه ی این خودشناسی ها لازم و مار ...

آبجی دقت کنی همه چیز از قرآن شروع میشه پیشنهادم اینکه معنای قرآن رو بخون✌️🫂

به عواقبِ کارهات فکر کن(: