2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم میشه برا بچه دار شدن من دعا کنین و حاملگی بی درد سری داشته باشه‌ و دچار زایمان زود رس ن ...

توکل برخدا،خیلی راحت و بموقع نی نی تپلی رو بغلت میگیری

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
فقط تقاضای دعا داشتم برام دعا کنینباردار بشم و دچار زایمان زودرس نشم مثل دفعه پیشمنم براتون صلوات می ...

اینکه لازم نیست سید باشی 

دعا میکنم خدا فرزندان سالم و صالح و زیبا بهتون بده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ممنونم عزیزم🙏😘 میگم شاید سید باشین دعاتون بگیره

خدا دعای همه بنده هاش رو میشنوه انشالله همه چی همون جور بشه که میخوای و خواسته تون همون مصلحت خدا باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببخشید عزیزم میشه برا بچه دار شدن من دعا کنین و حاملگی بی درد سری داشته باشه‌ و دچار زایمان زود رس ن ...

اگه خدا قابل بدونه سر نمازم حاجت تو میگم🥲❤️

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/