2777
2789

خواهرم از من ده سال بزرگ‌تر بود.
درسته همبازی خوبی برام نبود و من در کودکی تنها بودم، اما اون یه "خواهر" واقعی بود.

یادمه یه روسری پهن می‌کرد روی زمین، منو می‌نشوند روش و خودش می‌نشست پشت سرم و موهامو شونه می‌زد.
حین شونه کردن موهام، برام درس‌های زندگی می‌گفت:
_ زبان یاد بگیر.
_ وقتی میری مدرسه و پسری توی راه بهت متلک گفت، نترس... به مسیرت ادامه بده.
_ یه جوری درس بخون که انگار مجله‌ست و قراره از خوندنش لذت ببری.
_ وقتی درس می‌خونی، یه کم پنجره رو باز بذار تا هوای اتاق عوض شه و سرحال شی.

اینا فقط بخش‌های کوچیکی از توصیه‌های خواهرم بودن؛ همون موقع‌هایی که موهامو شونه می‌کرد و می‌بافت، و حین این کار به من یاد می‌داد چطور زندگی کنم.
بعدش دست‌هامو می‌گرفت، سر پام می‌کرد، موهای ریخته روی لباسم رو برمی‌داشت و لباسم رو مرتب می‌کرد.
و من، اون موقع، توی دلم از اینکه یه خواهر داشتم – اونم یه خواهر بزرگ‌تر و خوشگل – کلی ذوق می‌کردم.

اون با من بازی نمی‌کرد، اما همیشه به من کمک می‌کرد.
می‌دونی؟ من وقتی بچه بودم همیشه لباس‌هام از همه قشنگ‌تر بودن، چون من یه خواهر جوون داشتم و لباس‌هام سلیقه‌ی اون بودن :)

تا الان که خودمم دیگه بزرگ شدم، هنوز هم حرف‌های خواهرم توی ذهنم مونده.
خب، من هیچ‌وقت خواهر یا برادر کوچیک‌تر از خودم نداشتم که بخوام چیزهایی که بلدم رو یادشون بدم.
اما اگه من هم یه خواهر بزرگ‌تر بودم، دلم می‌خواست یه چیزایی بگم.

به عنوان یه خواهر بزرگ‌تر، برای خواهرهای کوچک‌تر مجازی خودم اینجا می‌نویسم...

.
.
.
(این تاپیک به مرور زمان تکمیل می‌گردد)

goftino.com/c/kM6btL 

خیلی برای ادامه ی این تاپیک امروز و فردا کردم

تا اینکه امروز این دوست عزیزم @delana_‍  بهم گفت منتظر ادامه ی تاپیکه

احتمالا خیلی ها منتظر بودن

دیگه امشب مینویسمش

goftino.com/c/kM6btL 

تعریف موفقیت از نظر شما چیه؟
هر کسی یه تعریفی داره
خب من وقتی سنم کمتر بود موفقیت رو در پول و رفاه می‌دیدیم
مثلا وقتی 18 ساله بودم تعریفم از موفقیت با الان فرق داشت
شاید شما بگی موفقیت یعنی تشکیل یک زندگی خوب،یعنی حقوق بالا،یعنی جایگاه اجتماعی 
ولی من تعریفم از موفقیت در حال حاضر متفاوته 
بنظر من موفقیت یعنی تلاش برای بهتر و بهتر شدن
موفقیت یعنی دووم آوردن
موفقیت یعنی شب گریه کنی و صبح صورتت رو بشوری از تختت بیای بیرون و بری دنبال کار و درس
بنظر من موفقیت یعنی خودکشی نکردن!
همین!

goftino.com/c/kM6btL 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف موفقیت از نظر شما چیه؟هر کسی یه تعریفی دارهخب من وقتی سنم کمتر بود موفقیت رو در پول و رفاه می‌ ...

گاهی وقتا زندگی یه جوری بهت فشار وارد میکنه که تو ماه ها یا شایدم سالها مجبوری بشینی خودتو ترمیم کنی
توی اون بازه که تو در حال ترمیم خودتی،یه عده که مشکلاتی که تو متحمل شدی رو نداشتن، با آسایش تلاش کردن
تو نباید خودت و دستاورد هاتو با کسی مقایسه کنی!
چون زمانی که اونا داشتن پیشرفت میکردن تو در حال بازسازی خودت بودی
حالا با توجه به تعریف خودم از موفقیت،من خودم آدم موفقی هستم؟
بله من خودم رو موفق میدونم
چون خودمو نکشتم و دووم آوردم
تعارف که نداریم باهم
من خیلی رک و واضح سرگذشت خودم رو با افتخار تعریف ميکنم براتون
شاید اون موقع ها خیلی عذاب کشیدم اما الان به خودم افتخار میکنم و با افتخار از گذشته و دووم آوردنم حرف میزنم
من در یک بازه ی زمانی ،حدودا همین سه چهار سال پیش یادمه واقعا تصمیم گرفته بودم خودم رو بکشم
حتی یادمه من و مادرم باهم داشتیم ناهار میخوردیم و من داشتم با خودم فکر میکردم این آخرین ناهاریه که دارم با مادرم میخورم از بس که مطمئن بودم شب قراره خودمو بکشم
یادمه به حدی همه ی مسائل بهم فشار آورده بود(بلاتکلیفی تحصیلی _از دست دادن شغل_مرگ زن عموم که برام عزیز بود_شکست رابطه ی احساسی)...همه ی اینا باهم برام اتفاق افتاده بود
یادمه به مادرم میگفتم نمیشه یه مدتی منو تیمارستان بستری کنید تا بیدار میشم بهم آرامش بخش تزریق کنن و بخوابم؟
تحمل بیداری و فکر کردن برام سخت بود خب

goftino.com/c/kM6btL 

یادمه در یک بازه ی زمانی 6 ماهه ارتباطم با کل دنیا قطع بود
از همه جا دیلیت اکانت کرده بودم و حتی خطم خاموش بود
توی حال و هوای خودکشی کردن یا نکردن بودم که یه روزی مادرم صدام کرد
رفتم گوشی رو گرفتم و دیدم یه دوست قدیمیه که شماره ی مادرم رو وقتی که یه بار مادرم باهام تماس گرفته بود و من از گوشی فاصله داشتم از روی صفحه ی گوشیم برداشت
وقتی چندماه ازم خبری نبود با مادرم تماس گرفت و بهم گفت شماره ی مادرتو به همین علت برداشته بودم
تا برای مواقعی که غیب میشی خبرتو از مادرت بپرسم
دقیقا فروردین 1402 بود
حتی یادمه این وسطا کرونا هم گرفته بودم و مریض بودم و حالم بد بود
وقتی این حرف رو شنیدم بی اختیار اشک ریختم
"پس من برای آدما مهمم"
پس آدم هایی هستن که ترس از دست دادن من رو دارن
آدمایی هستن که نگران من میشن
آدمایی هستن برای اینکه مطمئن بشن من زنده م و حالم خوبه دنبالم میگردن
پس من ارزشمندم
آره!
همین تماس ساده باعث شد فکر خودکشی در من کمتر شه
اون فرد خانواده ی من نبود
اون فقط "دوست" من بود
اما من براش مهم بودم
بعد از اون تماس من ساعت ها گریه کردم اما بعدش دیگه هیچ وقت نخواستم خودکشی کنم
شما خودت نمیدونی اما برای خیلی ها مهمی
آره میدونم یه سری ها دوس ندارن تو موفق شی اما خیلی ها هم دارن برای موفقیت تو لحظه شماری میکنن
حالا من شانس آوردم و یه روزی اون فرد شماره ی مادرمو برداشت و بهم دسترسی پیدا کرد
اگه برنمی‌داشت نمیتونست بهم زنگ بزنه، من اون روز خوشحال نمیشدم
شاید توی زندگی شما از این افراد زیاد باشن که هیچ وقت نشد بهتون بگن چقدر براشون مهمید!
بخاطر اونا هم که شده دووم بیارید 

goftino.com/c/kM6btL 

یادمه در یک بازه ی زمانی 6 ماهه ارتباطم با کل دنیا قطع بود از همه جا دیلیت اکانت کرده بودم و حتی خطم ...

با توجه به تعریف خودم از موفقیت،من خودم رو واقعا موفق میدونم
بارها گفتم، بازم میگم و همیشه خواهم گفت
من توی اوج گریه هام زمانی که هق هق میزدم داشتم به این فکر میکردم کتاب تست چی بخرم!
باز هم میگم با افتخار هم میگم هزار بار دیگه هم میگم چون واقعا هم افتخار کردن داره:من زمانی که 22 ساله بودم و همه ی اون فشار ها روی من بود اما رفتم و کتاب تست خریدم و هنوزم یادمه اشکم ریخت روی فرمول های مثلثاتی ،کتابمو بستم و یه دل سیر گریه کردم
من میدونستم غمگینم و حقمه دوران سوگواری رو سپری کنم
اما این رو هم میدونستم که نباید توی غم غرق شم
اون قدر غرق شم که اهدافم و آرزو هام به باد بره
در کنار تلاشم غصه هم خوردم :)
اما هیچ وقت جا نزدم 

goftino.com/c/kM6btL 

موفقیت همیشه پول و ثروت نیست
موفقیت یعنی روان آرام،،،یعنی آرامش ...همین!
در طی اون مدت که حال روحیم خوب نبود و نمیدونستم باید چیکار کنم با فردی آشنا شدم که این آدم خیلی پر تلاش بود...تحت هر شرایطی تلاش می‌کرد برای پیشرفتش
یه جوری موفق و در عین حال متواضع بود که بی اغراق میگم ،من خیلی خوش شانس بودم که افتخار هم صحبتی با این فرد رو داشتم(هرچند که انقدر متواضع ست که خودش رو موفق نمیدونه اما هست)
ذره ذره به من کمک کرد و بسیار زیاد حامی روحی من بود
تا اینکه من رفتم و دانشگاه ثبت نام کردم
روزی که ثبت نام کردم،یه آدمی که نسبت نزدیکی داشت بهم خندید و گفت :"بعد از این همه سال امید مدرسه بودن و انتظار،آخرش داری میگی معماری؟اونم آزاد؟"
آره...یکم ناراحت شدم حقیقتا
شب شد و من با اون آدم موفق درد دل کردم
گفتم بنظرت اگه یه نفر توی 24 سالگی بره معماری بخونه اونم آزاد ضایعست؟
آه!نمیدونید در کمال تواضع چقدر به من انگیزه داد و باعث شد نظرم عوض نشه ...
گاهی حس میکنم اینا همش توسط خداوند چیده شده بود
این افراد در زندگی من قرار بگیرن و نذارن من کم بیارم 

goftino.com/c/kM6btL 

یه چیزی رو بهت میگم آویزه ی گوشت کن تا ابد خب؟
ببین...همه ی ما یه روزی می‌میریم خب؟
اما من دلم میخواد اگه یه روزی مردم اگه همه ی حرفامو فراموش کردی ایرادی نداره
اینو تا ابد از من نگه دار، باشه؟
👇🏻
کسی که پولدار واقعی باشه ساپورتت میکنه
کسی که واقعا خوشتیپه ازت تعریف میکنه
کسی که واقعا ورزشکاره و بدن حرفه ای داره راهنماییت میکنه
و اون کسی که خودش هیچی نیست همیشه تلاش میکنه تو رو تخریب کنه بکشتت پایین 
آدمای کوچیک شما رو کوچیک میکنن
آدمای کوچیکن که به آدم لطمه میزنن
آدمای بزرگ که اصلا اینجوری نیستن دنبال این چیزا نیستن
آدم دوزاریا این شکلی ان
آدمای دیگه رو تحقیر میکنن و اون آدما رو زباله دون احساس بد خودشون میکنن
آدم هایی که اذیتت میکنن،طعنه میزنن،مسخره ت میکنن،کوچیکت میکنن،بی انگیزه ت میکنن و...
یه لحظه صبر کن!
یکم با دقت نگاه کن
آیا اون آدم خودش موفقه؟
آیا خودش خوشحاله؟
نه...
ماها هیچ وقت توسط آدم حسابی ها تحقیر نمیشیم 
هیچ وقت یه زیبای واقعی از چهره ی ما ایراد نمیگیره و برعکس خیلی هم از ما تعریف میکنه
هیچ وقت یه پولدار واقعی وضع مالی ما رو مسخره نمیکنه
هییییچ وقت یه فردی که خودش موفقه،از موفقیت ما نمیترسه
اونایی که اذیتت میکنن و سعی میکنن بی انگیزه اینگیزه ت کنن ،همونایی هستن که قلبا آرزوشونه جای تو باشن
تو داری رویاشونو زندگی میکنی دختر!

goftino.com/c/kM6btL 

هیچ وقت ، رفتارها و کارهایی که آدم ها در مجازی برای اثبات علاقه و عشقشون به شما میکنن رو ،اصلا و ابدا جدی نگیرید!
چرا؟
من و دوستام یه پسری رو میشناسیم(این پسر همکلاسی و همکار دوست منه و رابطه ش با دوستم خیلی صمیمیه و همه چیو به رفیقم میگه)
خلاصه این پسره که نزدیک سی سالشه عاشق و دلباخته ی اکسشه
حالا ما نمیدونیم چه اتفاقی بینشون افتاده اما خب!چندین ساله با اکسش کات کرده اما هنوز تو کف دختره ست
بچه ها این پسره الان اسم یه دختر جدید توی بیوی اینستاشه،پروفایلش عاشقانه ست،یه بیت عاشقانه توی بیوی اینستاشه
ولی دو سه روز پیش به رفیق من گفت من انقد اکسمو دوس دارم هنوز که بعد از اون دیگه عاشق کسی نشدم و هیچ کسی برام جدی نیست و حسی ندارم به کسی!
دقت کردید؟حسی نداره و بیو و عکس پروفایلش اونه برای یه دختر بدبخت بی گناه و بی خبر از همه چی!
خب این عملا داره برای پر کردن تنهایی خودش فقط و فقط از احساسات و قلب و روح یه دختر تغذیه میکنه در حالی که دوسش نداره!
بچه ها!این پسر چند روز پیش به رفیق من گفت میشه بری توی فلان شبکه ی اجتماعی فلان آیدی رو سرچ کنی یه عکس از پروفایل اکسم بهم بدی ببینم عکسشو عوض کرده یا نه؟دلم براش تنگ شده!
بابا!ول کنید بیو و عکس و شعر و این چرت و پرت ها رو!
هنوز باور میکنید این چیزا رو؟
همیشه گفتم و بازم میگم
حرف زدن که کاری نداره
همه میتونن کلی حرف بزنن که واقعیت نداشته باشه
اونم تو مجازی!
ببین کی برای اثبات عشقش به تو یه کاری میکنه!
یه کاری که برای هیشکی نکرده
قدر خودتونو بدونید خواهشا
انقد مضحکه ی دست اینایی نشید که برای پر کردن وقتشون از احساسات شما سو استفاده میکنن!

goftino.com/c/kM6btL