2777
2789

ما سه تا خواهریم،سعی کردیم همیشه حواسمون به هم باشه

هر کدوم تو یک شهر

الان که مامانم فوت شده من تا دیروز شهر بابام اینا بودم 

یکی از خواهرام هم تو اون شهر بابام ایناست

پشت سر من رفتن طلاهای مامانم رو آوردن

مامانم طلا نداشت زیاد ،فروخته بود همه رو

یه گردنبند یه انگشتر و یه گوشواره کوچیک داشت

خواهرم بدون اینکه منو اون یکی خواهرم باشیم گردنبند رو برداشته ..قطعا ما بهش می‌دادیم اونو چون پیش مامانم بیشتر بوده و زحمت کشیده براش ضمن اینکه اینا که دیگه نمیشه فروخت یادگاری باید نگه داشت 

انگشتر رو برای خواهرم برداشته

و گوشواره ها رو داده به بابام برای یادگاری 

منم هیچی 

حالا بحث این نیست که کی چی برداشته بحث احترام هست

می‌ذاشت برای چهلم می‌گفت خواهرام هم باشن...

میدونید اصلا اون طلاها ارزش مادی نداره برامون 

حالا اگه یکی دو کیلو بود آره اما سه تیکه بوده قطعا هم همینجوری تقسیم می‌شده اما اینکه پشت سرم رفته اینکارو کرده بدون در نظر گرفتن ما که باشیم خیلی منو آزار داده

حس میکنم نمیتونم دیگه به خواهری که اینقدر بهش اطمینان داشتم و دوستش داشتم اعتماد کنم

مامانم خونه و زمین داشته 

هنوز کفن مامان خشک نشده دنبال انحصار وراثت هستن 

بابام زندست چرا باید دنبال این مسایل برید 

مردم ۳۰ ساله یکی از والدینشون فوت کرده نرفتن دنبال ارثشون به احترام اون یکی والدشون ...نیاز مالی ندارن

اعصابم خورده خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخود کرده البته ببخشید اینجوری میگم باید تمام طلاها رو میفروختید تقسیم میکردید

بحث فروختن هم نیست می‌ذاشت ما هم باشیم هر کدوم یه تیکه برا یادگاری برداریم نه اینکه بره گردنبند رو برداره فورا( ما حتما می‌دادیم به خودش چون میگم زحمت کشیده برا مامانم) اما این حرکتش خیلی زشت بوده

حس میکنم دنبال ارزشش مادیش بوده چون گردنبند ۳۰۰،۴۰۰ تومن هست احتمالا

سلام اینکه انحصار وراثت کنن بد نیست.

سهم  هر کدوم مشخص میشه.قانون مالیات بر ارث هم هر روز داره اضافه میشه.

اما کار ایشون در دادن طلاها درست تیست.برای ایشون اگر شما راضی نباشید حرامه

در مورد انحصار ورثه حق قانونی بقیه است و حتی اگر نیاز ندارن حق دارن از مالشون استفاده کنن و جای گله گذاری نیست. ولی خب کاش تا چهلم صبر میکردن حداقل

اما در مورد طلاها کارشون درست نیست که شما رو نادیده گرفتن. شاید فکر کردن شما کمتر از بقیه برای مادر مایه گذاشتی، اما خب به هر حال اول باید حرف میزدید و همه اوکی میکردن نه اینکه سرخور تصمیم بگیرن

چرا ب خودش نگفتی؟ اونم حس کرده شما دوری و نمیای و بری حتما حقی نداری اون چون زحمت کشیده خودش حق داره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".