2777
2789

متاسفانه یا خوشبختانه، حس ششم خیلی قوی دارم و یه مدت بود که شک کرده بودم 

تا اینکه تو استوریای مادرشوهرم اونو دیدم

میدونید چی جالبه؟اینکه چندتا مسافرتم باهم رفتن و خیلیم صمیمی هستن 

وقتی دلیلشو از مادرشوهرم پرسیدم گفت قبلا عروسم بوده الان مثل دخترمه...

واقعا دلیل این کارشونو متوجه نمیشم 

سر اینکه دختره خیانت کرده بود طلاقش دادن به خون هم تشنه بودن بعد الان بعد چند سال اومدن باهاش صمیمی شدن.

دلیل شک کردنم؟همسرم از زمستون تاحالا زیاد با خانوادش دیگه رفت و آمد نداره (قبل از اون خیلی خونشون میرفت)ولی یهو این ارتباطو خیلی کم کرد منم که کلا ماهی 1/2 بار بیشتر خونشون نمیرفتم...

الان خیلی عصبیم خیلی حس بدیه🥲

به همسرم گفتم دیگه دلم نمیخواد با خانواده‌ت در ارتباط باشی نمیدونم کار درستی کردم یا نه

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

قطع رابطه کن و تمام

وگرنه مادرشوهرت جاتون عوض میکنع

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

وا چه کاریه آخه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت که نمیتونه با خانواده ش در ارتباط نباشه، ولی میتونه بهشون بگه با زن قبلی من در ارتباط نباشین. توام خودتو قاطی نکن. شاید میخوان تورو حرص بدن. وانمود کن که برات مهم نیست

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

باز خوبه که همسرت خودش باشعوره چه بسا که ناراحتیشم بهشون گفته باشه و اونا اهمیت ندادن و به این نتیجه رسیده که رابطه رو کم کنه

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

حق داری خوب گفتی به همسرت بهش بگو زنی که خیانت کنه خرابه آدم درست با زن خراب رابطه نمیگیره باهاشون کات کن تا با اون خانم کات کنن ولی اگه کات نکردن باهاشون رابطه نگیربه همسرتم بگو باهاشون کات کنه

چ مادرشوهر موذی داری. دختره ب پسرش خیانت کرده بعد الان ک جدا شدن میگ مثه دخترمه

دختره چ خودشو کوچیک کرده با اینا رفتوآمد داره

همینک میگی همسرت کم میره خوبه. دیگ خواست بره خودتم دنبالش برو

دختره ک مسلما واسه دیدن همسرت با مادرشوهرت رفتوآمد میکنه مادرشوهر موذیتم بدجنسه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙