2777
2789
عنوان

زن سابقِ شوهرم با خانواده شوهرم خیلی صمیمی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 44 پست

عزیزم زیاد هیجانی برخورد نکن 

هرچی کمتر واکنش نشون بدید بیشتر از این برای آزارت استفاده میکنم

حتی با همسرتان زیاد راجبش صحبت نکنید 

همینکه اون بنده خدا ارتباطی کم کرده نشونه یک پختگیشه

نمیتونه کامل قطع ارتباط کنه باید کم بکنید 

من خودم بودم به شخصه اصلا نمی رفتم اما ارتباطمو قطع نمی‌کردم که بگن نقطه ضعفمه

میگفتم سرم خیلی شلوغه کمتر مهمونی میریم

همسرمم هرچی خودش بخواد ، باید اونقدر بالغ شده باشه که کمتر بره 

احتمالا خودشم تذکر داده به خانوادش اونا اهمیت ندادن 

نگران خراب شدن زندگیت هم نباش چون اگر همسرت آدم درستی نباشه با همکارش یا با یک دختر رندوم هم می‌تونه خیانت کنه

که ایشون خیلی عاقلانه ارتباطمو کم کرده

نه فقط ازش پرسیدم کیه؟گفت فلانیه دیگه😃الان مثل دخترمهمنم با یه خداحافظی خوشحالشون کردم (مخصوصا خداح ...

خب شماام اشتباه کردی. همونجا‌باید تکلیفتو روشن میکردی. اگر‌این مدلیه اصلا‌نباید بذاری‌همسرتم بره

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شماام اشتباه کردی. همونجا‌باید تکلیفتو روشن میکردی. اگر‌این مدلیه اصلا‌نباید بذاری‌همسرتم بره

بین گزینه 

1_ همسر و بچه‌هاش

۲_خانوادش

گزینه ۱ انتخاب کرد

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

حتی اگه شده مهریه بزاری اجرا و طلاق بخوای بگیری 

قطع رابطه کن و شوهرتم نزار بره 

این مادر کرم درونش فعال شده میخواد زندگی تونو خراب کنه 

یا زنه هوس کرده برگرده 

وگرنه دلیلی نداره آدم با خانواده سابق شوهرش رفتو آمد کنه مگر بچه ای باشه وسط 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم خدارو شکر کن که حداقل شوهرت از اون زمان رفت وآمدشو کم کرده این یعنی خوشش از زن سابقش نمیاد حالا اگه شوهرت بیشتر می‌رفت میخواستی چکارکنی،راهش اینه قطع رفت وآمدکنی.اونا احتمالا می‌خوان حرص تورودرارن توهم رفت وآمد نکن تابسوزن

تو چرا برچسب خیانت به شوهرت میچسبونی؟🤡

من مطمئن نیستم

طلاقم نگرفتم

داستان من ربطی به جریان تو نداره 

جوابت هم توی تاپیک های من نیست تا صبح هم بگردی 

طرفداری نکن فردا خدا میزاره جلوت  تا درک کنی دختری که حدا میشه رو ! تو که دادگاه طلاق شوهرت نبودی

من مطمئن نیستمطلاقم نگرفتمداستان من ربطی به جریان تو نداره جوابت هم توی تاپیک های من نیست تا صبح هم ...

توام تو زندگی ما نبودی،داستان زندگی مارو نمیدونی 

من تا از چیزی مطمئن نباشم،مطرحش نمیکنم

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞