بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول درسای مدرسه ات رو جمع کن بعد بشین سر ماز و اینکه هر درسی رو مدرسه میده همون روز بخون نگو مثل فارسی چهارشنبه دارم سه شنبه میخونمش تکالیفتم همون روز انجام بده اینجوری به همه کارات میرسی
ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
دقیقا پسر من در این شرایط هست. کلاسهای تیزهوشان میره. درسها و کتاب کارهای مدرسه هم هست. ولی من بهش گفتم الویت با درس مدرسه هست. چون اونا رو عمیقا یاد نگیره در دروس تیزهوشان هم موفق نمیشی و کتاب کار رو هم نمیتونی خوب حل کنی. از مدرسه اومدین غذا بخورید و یه چرتی بزنید و اول بدون معطلی تکالیف مدرسه رو حل کنید بعدش دروس ماز اونم برنامه ریزی کنید که هر روز مثلا دوتاش رو بخونید چون همه رو باهم بخونی نمیرسن یا کیفیت میاد پایین
آره معمولا پنج شنبه جمعه درسای مدرسه رو جمع میکنم ولی مدرسه ساعت ۴ بعد ظهر تعطیل میشم بعدشم عین جناز ...
یک ساعت استراحت کن بعد شروع کن اصلن نزار درسات رو هم جمع بشن دختر من هفتمه ولی از الان دارم باهاش کار میکنم واسه آینده اش کلاس ماز هم میفرستمش کانون ریاضی و زیان و عربی هم میره ولی بازم به همه کارامون میرسیم
ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
یعنی اول مدرسه اوکی کنیمتایم بیشتر بود ماز آخر شب بخونیم
اخر شب که نه!! ولی مثلا دو از مدرسه بر گشتی تا سه و نیم استراحتکن و ناهاربخور از سو نیم یا یک ربع به چهار شروع کن تا هفت دروس مدرسه بعدش ماز تا ده پرونده درس و مشق رو ببند. به موقع بخواب و بیدار شد خواب کافی نباشه جسم هم اوکی نمیشه و کیفیت درس میاد پایین. درسها رو هم با کیفیت بخون الکی کتاب رو جلوت نزار شیوه های مطالعه خوب رو بخون تا سریعتر بتونی درسها رو جمع و جور کنی