2777
2789

؟؟؟ لطفا کمکم کنید 

کتاب کارم باید حل کنم 

مدرسمون سخت میگیره 

دبیرا هم سریع درس میدن

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

منم وضعیتم مثل توعه یازدهمم و ماز هم دارم و نمیدونم چجوری بخونمپنجشنبه هم آزمون دارم🥲

وای منم پنجشنبه آزمون دارم 

من خیلی احمقم بلد نیستم از زمانم بهره ببرم 

یه دختره تو کلاسمون هست خیلی درس میخونه 

من هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول درسای مدرسه ات رو جمع کن بعد بشین سر ماز و اینکه هر درسی رو مدرسه میده همون روز بخون نگو مثل فارسی چهارشنبه دارم سه شنبه میخونمش تکالیفتم همون روز انجام بده اینجوری به همه کارات میرسی

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

دقیقا پسر من در این شرایط هست. کلاسهای تیزهوشان میره. درسها و کتاب کارهای مدرسه هم هست. ولی من بهش گفتم الویت با درس مدرسه هست. چون اونا رو عمیقا یاد نگیره در دروس تیزهوشان هم موفق نمیشی و کتاب کار رو هم نمیتونی خوب حل کنی. از مدرسه اومدین غذا بخورید و یه چرتی بزنید و اول بدون معطلی تکالیف مدرسه رو حل کنید بعدش دروس ماز اونم برنامه ریزی کنید که هر روز مثلا دوتاش رو بخونید چون همه رو باهم بخونی نمیرسن یا کیفیت میاد پایین

اول درسای مدرسه ات رو جمع کن بعد بشین سر ماز و اینکه هر درسی رو مدرسه میده همون روز بخون نگو مثل فار ...

آره معمولا پنج شنبه جمعه درسای مدرسه رو جمع میکنم 

ولی مدرسه ساعت ۴ بعد ظهر تعطیل میشم بعدشم عین جنازه میام خونه 

دقیقا پسر من در این شرایط هست. کلاسهای تیزهوشان میره. درسها و کتاب کارهای مدرسه هم هست. ولی من بهش گ ...

یعنی اول مدرسه اوکی کنیم

تایم بیشتر بود ماز آخر شب بخونیم

آره معمولا پنج شنبه جمعه درسای مدرسه رو جمع میکنم ولی مدرسه ساعت ۴ بعد ظهر تعطیل میشم بعدشم عین جناز ...

یک ساعت استراحت کن بعد شروع کن اصلن نزار درسات رو هم جمع بشن دختر من هفتمه ولی از الان دارم باهاش کار میکنم واسه آینده اش کلاس ماز هم میفرستمش کانون ریاضی و زیان و عربی هم میره ولی بازم به همه کارامون میرسیم 

یک ساعت استراحت کن بعد شروع کن اصلن نزار درسات رو هم جمع بشن دختر من هفتمه ولی از الان دارم باهاش کا ...

متاسفانه یه مقدار تلنبار شدن 

ولی خب یه کاریش میکنم

یعنی اول مدرسه اوکی کنیمتایم بیشتر بود ماز آخر شب بخونیم

اخر شب که نه!! ولی مثلا دو از مدرسه بر گشتی تا سه و نیم استراحتکن  و ناهاربخور از سو نیم یا یک ربع به چهار شروع کن تا هفت دروس مدرسه بعدش ماز  تا ده پرونده درس و مشق رو ببند. به موقع بخواب و بیدار شد خواب کافی نباشه جسم هم اوکی نمیشه و کیفیت درس میاد پایین. درسها رو هم با کیفیت بخون الکی کتاب رو جلوت نزار شیوه های مطالعه خوب رو بخون تا سریعتر بتونی درسها رو جمع و جور کنی

متاسفانه یه مقدار تلنبار شدن ولی خب یه کاریش میکنم

فدای سرت از امروز شروع کن یواش یواش بخونشون مثلن اگه درس یک نخوندی درس چهار هم درس دادن هم چهار رو بخون هم یک رو