2777
2789

انشالله زود خوب بشی عزیزم

اگر سونو هات

و ازمایشاتت سالمن،

علتش یا اعصاب و استرسه

یا سردی 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زود خوب بشی عزیزماگر سونو هات و ازمایشاتت سالمن،علتش یا اعصاب و استرسهیا سردی

نرفتم دکتر میترسم از دکتر 

قسمت روده هام درد داره چند روز خیلی ناراحتم 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

نرفتم دکتر میترسم از دکتر قسمت روده هام درد داره چند روز خیلی ناراحتم

مریم گلی داری ، بریز رو نصف فنجون اب ، تندتند هم بزن ،شیره اش دربیاد

خیلی تلخه ولی اکتحان کن

اگر نداری چای نبات و گلاب بخور 

دکتر ک ترس نداره، پیش دکتر عمومی برو ، من کتف چپم دردمیکرد، ازترس اینکه قلبم باشه اول رفتم پیش دکترعمومی گف مال معدتع، دارو معده داد سه روزه خوب شدم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مریم گلی داری ، بریز رو نصف فنجون اب ، تندتند هم بزن ،شیره اش دربیادخیلی تلخه ولی اکتحان کناگر نداری ...

امروز امتحان میکنم خوب نشد میرم دکتر 

اخه گوگل همش میترسونه ادمو 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

امروز امتحان میکنم خوب نشد میرم دکتر اخه گوگل همش میترسونه ادمو

گوگل ک یه رباته

اصن اعتماد نکن

امروز امتحان میکنم خوب نشد میرم دکتر اخه گوگل همش میترسونه ادمو

انشالله بهترباشی ♥️