2777
2789
عنوان

کاربر آقا شیما کاتوزیان

273 بازدید | 27 پست

سلام و عرض ادب خدمت خواهران گرامی
وقت‌تون به‌خیر

من به‌تازگی با خانم شیما زندی(ملقب به ) آشنا شدم و در جریان موضوعی، نیاز به تحقیق درباره ایشان پیدا کردم. مایلم نظر شما رو هم در این زمینه بدونم.

قبل از هر چیز، اجازه بدید یک معرفی کوتاه از خودم داشته باشم:

• ۲۹ ساله
  • کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات
  • کارشناسی مدیریت
  • شاغل در سازمان آتش‌نشانی
  • مدیر بخش آی‌تی در یک شرکت خصوصی

هدفم از این گفتگو، بررسی علمی و منطقی موضوع هست بدون تعصب و خارج از تجربه‌های شخصی
اگر یکی از خواهران عزیز تمایل داشته باشه درباره این موضوع با نگاهی متفاوت (و البته مخالف دیدگاه من) صحبت کنه، خوشحال می‌شم وارد بحث بشیم.

در ضمن، تا حدودی شناخت نسبی از ایشان دارم و به طور کلی منتقد دیدگاه‌هاشون هستم انتظار دارم شما هم شناخت حدودی از بانو کاتوزیان داشته باشید نه صرفا به دیدن چند تا کلیپ اینستا بسنده کرده باشید

خواهش می‌کنم اگر مایل هستید در این گفتگو شرکت کنید، خودتون رو هم با چند مورد کوتاه معرفی کنید:
(سن، مدرک تحصیلی، شغل، و میزان آشنایی با علم روان‌شناسی)

طبیعتاً اگر سوالی هم درباره بنده داشتید، با کمال میل پاسخ‌گو هستم.

آخر این بحث یا قانع میشم یا قانع بشید 😂

حالا جدا از شوخی 
هدف نهایی‌مون اینه که این بحث کمکی به  رشد جامعه بشه

با سپاس از وقتی که می‌گذارید 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری به هیچی ندارم

ولی به عنوان یه دختر مجرد سی و خورده ای ساله، حرفاش 90 درصد درسته. ینی تجربه تاییدش میکنه. کسی اگه باهام مخالفه منو ریپلای نکنه چون حوصله ندارم. 

ولی شیما کاتوزیان اکثر حرفاش درسته فقط لحنش تنده. و این موجی که علیهش راه افتاده، کار مردهای زن ستیز و زنهای پیک می هست. 

نوووو ریپلاااااای

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من کاری به هیچی ندارمولی به عنوان یه دختر مجرد سی و خورده ای ساله، حرفاش 90 درصد درسته. ینی تجربه تا ...

من کاملا با شما موافقم

مردای زن ستیز اکثرا ازش متتفرن حرفاش باعث عذابشونه و از این بابت خیلی خوشحالم 😃💃🏻یکی پیدا شد حقیقتو بزنه تو روشون

.

بانو گفتن با هیترا بحث نکنیم ۲ 💅👸

خود بانو چند نفر از مردای عقده ای مه به اصطلاح هیتر خطاب میکنیدشون رو استوری کرده بود و رسوای عالمشون کرده بود 

ولی در جواب چند نفر از مردای باسواد با دغدغه که منطقی ایشان را نقد میکردن جز بلاک حرفی برای گفتن نداشتن

بانو گفتن با هیترا بحث نکنیم ۲ 💅👸

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بنظرم شاید کاتوزیان یکسری حرفاش درست باشه اما نه همش خیلی حرفاش مرد ستیزانس و مردارو میکوبه درصورتیک ...

از لجش بدتر میکنه چندین ساله دنبال کنندشم متاهلم هست هیچ وقتم نمیگه مردا همه بدن 🤭 فقط میگ خانوما حقوق خودشون رو بشناسن همین

.