2777
2789
عنوان

سرم سریتا

95 بازدید | 16 پست

۱۶ روز از کاشت ابروم گذشته دکتر گفت روزی دوبار سرم سریتا بزنم رو ابرو واقعا تاثیر داره؟البته یک جلسه هم رفتم مزوتراپی ابرو ..جلسه ی بعد ماه دیگه هم باید برم ..

تاثیر داره سریتا مزو تراپی ابرو چطوریه

نمی‌دونم تاثیر داره یا نه ولی دکتر گفت حتما روزی دوبار استفاده کن سفارش دادم پنجشنبه میرسه دستم..مزوتراپی هم وقت گیر نبود اصلا هزینش یکم بالاس ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاا..ممنونم گلم یعنی حجمش رو بیشتر می‌کنه یا پرپشت و ضخیم؟شما روزی چند بار استفاده میکنی؟

بله به سرعت ابروها رو رشد میده 

روزی دو بار 

ابروهای ریخته رو احیا میکنه رشد ابرو رو سریع تر میکنه

عزیزم شما چند دوره استفاده کردین؟بعد قطعش که باعث ریزشنمیشه؟

وقتی میخوای قطع کنی باید اول یک روز در میون بزن بعد دوروز درمیون به دیگه نزنی 

من چند دوره هست میزنم 

من ژنتیک ابروی پهنی دارم اما ارایشگرها ابرومو خراب کردن الان میزنم دارن در میان

هر سرم سه یا چهار ماه میره

برای شما که کاشت کردی هر چی کاشتن در میاد

میدونی چند روز پیش که رفتم بخیه پشت سرم رو بکشم دکتره با فرچه  رو ابروهام کشید ...نگفت ابروها تازه هستند ..تقریبا یکم از تار موهام اومد تو فرچه گفت شستشوت خوب نبوده...امیدوارم او تار موهاهم دربیان دعا کن برام خیلی نگرانم