2777
2789
عنوان

مامانم همیشه منو خارو خفیف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست
من‌ده ساله گذشتم .تاحالا شده بدون اطلاع از چیزی با خنده بری جلو ب یکی احوال پرسی کنی اونا حتی دسشون ...

خب دلیلشو پیدا کن  توضیح بده بهشون که اخلاقت اینه که بیشتر دوست داری توی خودت باشی

منم اینجوریم گفتم بهشون اهل تلفن و برو بیای زیاد نیستم

گفتم گرفتار بچه ها و زندگیم هستم

دیگه زیاد ازم توقع ندارن راحت شدم

خب دلیلشو پیدا کن توضیح بده بهشون که اخلاقت اینه که بیشتر دوست داری توی خودت باشیمنم اینجوریم گفتم ...

دوبار رقتم‌صحبت کردم

دفه دوم گفتن ما ازتو بدمون میاد ،شوهرم گفتم زنم درونگرائه زیاد قاطی جم‌نمیشه گفتن با ما اینجوری میکنه گفتن ما برات فلان‌کار کردیم ال کردیم بل کردیم گفتم منم اومدم برا جبران گفت نمیومدی کی گفته بیای.

گفتم‌ بنایی داشنی من چند بار بهتون زنگ زدم‌بیام کمک گفتن ما احتیاج ب کمک تو نداریم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار رقتم‌صحبت کردمدفه دوم گفتن ما ازتو بدمون میاد ،شوهرم گفتم زنم درونگرائه زیاد قاطی جم‌نمیشه گفت ...

ببین ولشون کن بزار هرچی میخوان بگن بالاخره خسته میشن تو سعی کن خوب باشی و بیخیال و کم رفت و آمد ولی قهر نکن و رابطه ها را پاره نکن

بیخیال باشی خسته میشن ول میکنن

مهربان باش اگر بد باشی پس چه فرق تو با اونها

میفهمی این بالاخره یه روز جواب میده