2777
2789
عنوان

مامانم همیشه منو خارو خفیف میکنه

189 بازدید | 18 پست

با اینکه خانواده شوهرم بهم بی احترامی و بی محلی میکنن 

منم میام بخاطر حق طبیعی خودم ناراحت بشم مامانم میگه وا نکن زشته تو برو جلو تو احترام بزار تو فلان کن😪😪😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام ارومت کنم بگم عیب ندارهولی خودم دارم بابت فشارای ک روم راهی ناکجاابادمیشم😔😔😔😔😔😔

من دیگ زدم ب اون در ن حرف مامانمو گوش میگیرم ن دیگ ب روی خانوده شوهر میخندم اما اینکه گاهی جلو اونا ی حرفی میگه ک نباید بگه اذیتم میکنه

احترام از خود آدم میاد عزیزالان این چه اسمیه آخه واسه خودت گذاشتی؟شخصیتت رو بشناس ببین چی باعث میشه ...

این اسم برنامه کودکه همون موقع داشتم میدیدم 

من ادم کم صحبتیم با هرکسی زود صمیمی نمیشم 

اوناهم میگن تو خودتو میگیری حرف نمیزنی و فلان باهام بد شدن

من دیگ زدم ب اون در ن حرف مامانمو گوش میگیرم ن دیگ ب روی خانوده شوهر میخندم اما اینکه گاهی جلو اونا ...

من بابام اینطوریه.منم فقط می گم باشه و کار خودمو می کنم.یعنی چهار پنج ساله که دیگه به حرفاشون عمل نمی کنم.حالا تونستم عزت نفسمو پس بگیرم

کار درستی میکنه مامانتکاشکی مامان منم اینطوری بودازخانواده شوهرم بد میگه منم ازشون بدم اومدهبه نظرم ...

من‌

ده ساله گذشتم .تاحالا شده بدون اطلاع از چیزی با خنده بری جلو ب یکی احوال پرسی  کنی اونا حتی دسشونو نیارن جلو زیر لب یچی بگن و برن..شده بری خونشون چای بیارن بزارن جلو داداششون تو رو تعارفم نزنن

هزاران کار قبیل این کاراشون 

اخه بچه هم نیستم ۳۰ سالمه هنو عین بچه ۱۵ ساله باهام رفتار میکنن

پدر و مادرا همینن منم چهل و خوردی سن دارم.الان چهار ساله که تونستم خودم باشم.وقتی میرفتم شهرمون .بابام می گفت اول خانواده شوهر.برو مادر شوهرتو ببین گناه داره پیره.اه نکشه غریبه تو شهرمون دختر نداره..علنا منو کرده بودن کلفت خونه مادر شوهرم.الان که پنج ساله پامو خونه مادرشوهرم نذاشتم.انقدر راحتم که نگو.نه حرفی نه حدیثی نه تیکه بارونی.راحت شدم والا

کار درستی میکنه مامانتکاشکی مامان منم اینطوری بودازخانواده شوهرم بد میگه منم ازشون بدم اومدهبه نظرم ...

خوبی زیاد داشتن کمکم زیاد کردن اما منم جبران کردم ولی بدیاشونم نمیشه نادیده گرفت