2777
2789
عنوان

حکایت پر و ف ا ی ل تون چیه

135 بازدید | 28 پست

من ۷   ۸ سال پیش میخواستم موهامو خیلی کوتاه کنم دنبال مدل میگشتم این عکسو نتی پیدا کردم گذاشتم پروفایلم مدل موهامم همینطور کوتاه کردم

البته بعضیا یه جاهایی به پروفایلم گیر دادن مثلا وسط بحث اعتقادی میگفتن اگر خیلی به خدا معتقدی این چه پروفایلیه گذاشتی ؟!!!درکشون نمیکشید که عکس نتی چه جایگاهی در اعتقادات من میتونه داشته باشه😆😅

شما هم داستان پروفایلتونو بگید

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نیست رفته بودیم خواستگاری برا داداشم این عکس نصف نیمه گرفتم بعدش گذاشتم پروفایل

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ناراحت بودم گذاشتمترجیح دادم بمونه

چقدر دپرس عزیزم!

امضات هم ناراحته انگار

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من بچه بودم مامانم به زور کلاس قران ثبت نامم کرده بود 

بعد معلمه منو تویه گروهیی تو ایتا عضو کرده بود همه از این چادریا پروفایلاشون عکس شهید و رهبر و ایه قران و اینا 

بعد منم از مامانم حرصم گرفته بود عکس یه دختری رو پیدا کردم از نت که شورتک پوشیده بود جلو ایفل داشت مشروب میخورد 

هیچی بهم نگفتن ولی وقتی یادم می افته خندم میگیره😂😂

من برای رد گم کنی که مشخص نباشه چه جور شخصیتی هستم اولین عکسی که دیدم گذاشتم پروفایل و اصلا برام مهم ...

بهترین کارو کردی حداقل مثل من نباید هی جواب پس بدی

نهههع😐😂امضام که طنزه بیشتر🤦🏻‍♀️🎀🤧

اوووه یس😆

دلیلی خاص نداره 

خوشم اومد ازین عکسه و چون مشغول تحصیلم اینو گذاشتم😃

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

ست نام کاربری و عکس پروفایل🎀❤️

کورد عزیزم بچه های منم کوردن😊