2777
2789
برادرزاده ی من کلاس اولش مجازی بود موقع کرونازنداداشم انقدررررررر اذیت شددددددددددبچه اصلا دل به درس ...

شما هوم اسکول رو نمیشناسی. چون تدریس انلاین نیست! تدریس انلاین کرونا یعنی همون مدرسه و اموزش پرورش توی خونه به صورت مجازی!ولی هوم اسکول یعنی ازادی توی درس خوندن و یاد گرفتن مهارتایی که توی مدرسه امکان پذیر نیس

همه خارجکی شدن یهو🤣

کلا تو سایت خیلیا ندونسته یچیزی رو فقط طوطی وار تکرار میکنند. و فکر میکنن اگر موافق باشن روشنفکرن و اگر مخالفت کنن بهشون انگ عقب موندگی میزنن. کلا کامنتای تاپیک وابسته به کامنتای صفحه ی اوله.هرچی بگن بقیه هم همونو میگن

درصورتی که آدم باید واقع بین باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برادرزاده ی من کلاس اولش مجازی بود موقع کرونازنداداشم انقدررررررر اذیت شددددددددددبچه اصلا دل به درس ...

داداش منم اونموقع کلاس ششم بود چنان درسش افت کرد که هنوز اثراتش باهاشه از یه بچه درسخون و موفق تبدیل شده به دانش آموز متوسط ریاضیش رو به سختی پاس میکنه دختر خودمم پارسال اول بود درسایی که  آنلاین تدریس میشد رو کامل یادنمیگرفت 

داداش منم اونموقع کلاس ششم بود چنان درسش افت کرد که هنوز اثراتش باهاشه از یه بچه درسخون و موفق تبدیل ...

من بچه مدرسه ای نداشتم ولی واقعا دیدم چه فشاری هم روی بچه ها و بخصوص مادرها بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم کلاس اول بچتون تو نوشتن اوکی بود؟معلم پسر من خیلی رو تحریر نوشتن گیره. میگه خط نشانه ها شکسته نشه و...

شما خودتون خیلی تمرین میکردین؟پسر من نمیتونه تحریر بنویسه

میشناسم عزیزم. چرا فکر میکنی فقط خودت بلدی و بقیه هیچی نمیدونن😐😐😐

من گفتم فقط من بلدم؟؟ طبق کامنتت که گفتی انلاینه من گفتم نمیشناسی . چون این روش انلاین نیست اصلا. منم خواستم فقط اونایی که تجربه دارن بیان چون خودم چندسال تحربه کردم میخواستم به هم کمک کنیم و ازهم یاد بگیریم.

من از یکی مادرها شنیدم الان تو ایران یه مدلش هست بهش میگن مکتب

دیگه بچه مدرسه نمیره و یه سری کتاب رو مادر بهش آموزش میده و خیلی کندتر از مدرسه پیش میره

حالا قراره بیاد برام کتاباشو بیاره و توضیح بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نگار همونی ک همسرت بیمار بود؟ خوب شد، اگه اره همون عکسو بذار توروخدا.‌ بدونم اشنایی

parasoo1989@
من گفتم فقط من بلدم؟؟ طبق کامنتت که گفتی انلاینه من گفتم نمیشناسی . چون این روش انلاین نیست اصلا. من ...

شما چن سالته؟ خودت خوندی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".