2777
2789
نوشتنش خوب بود درسته تو نوشتن نباید شکستگی باشه اولش سخته به مرورعادت میکنند سعی کنید طبق نظرمعلم پی ...

دیروز نشانه ب رو یاد دادن. خطشو خیلی بالا پایین میکشید

فیلم واسه معلم فرستادم گفت خوبه فقط دستش میلرزه . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب مقدار واسه اونایی ک نمیدونن بیشتر توضیح بده ک هم یاد بگیرن هم تجربه های خودتو بگو از این روش

بچه تو هرسن و هرپایه ای باشه مدرسه نمیره. بعضیا با کتابای اموزش پرورش پیش میرن. بعضیا هم مثلا اصول هر درسی رو یاد میگیرن حتی بیشتر و گسترده تر از اموزش پرورش. مثلا برای علوم بجز مسایل کتاب کلی مطلب دیگه یادمیگیرن. ازمایشای مختلف مستند و فیلم چون وقت بیشتری هست. بعضی از بچه ها تو این روش معلم خصوصی دارن که میاد خونه. اگه مامان یا بابا هم خودشون بتونن معلم خصوصی بچه شون میشن. این وسط کلی وقت ازاد میمونه که بچه یه مهارتی رو یاد بگیره. مثلا تخصصی بره کلاس نقاشی یا برنامه نویسی یا هرچیز دیگه ای که علاقه و استعداد داره. خوبی این روش اینه که بچه ها از پروتکل و سخت گیری اموزش پرورش و مدرسه راحتن هم اینکه وقت دارن به علایق خودشون برسن بیشتر خودشون رو بشناسن و بتونن زندگی رو تجربه کنن. برای تعامل اجتماعی هم همون کلاسا خوبن  و اینکه گروه دوستی داشته باشن . تنها خطر این روش همون اجتماعی نشدنه که باید خانواده تلاش کنن که روابط اجتماعی محدود نشه 

شما هوم اسکول رو نمیشناسی. چون تدریس انلاین نیست! تدریس انلاین کرونا یعنی همون مدرسه و اموزش پرورش ت ...

شما نمیتونی توخونه امکانات مدرسه روفراهم کنی بچتون با همسناش تعامل نداره محیط خونه واسش کسالت آورمیشه اگرخودت بخای باهاش کارکنی که وقت خودتم گرفته میشه تجربه و تخصص معلمی که مثلا۱۰سال با بچه کلاس اول کارکرده با مادر کم تجربه قابل مقایسه نیس مگراینکه خودت سابقه تدریس داشته باشی یامعلم خصوصی بگیری

دیروز نشانه ب رو یاد دادن. خطشو خیلی بالا پایین میکشیدفیلم واسه معلم فرستادم گفت خوبه فقط دستش میلرز ...

کاملا طبیعیه دستش ضعیفه خسته میشه سعی کن دست ورزی زیاد باهاش کارکنی موم بده دستش ورز بده رنگ امیزی زیاد کارکنه کم کم دستش قوی میشه

اره ..درست. اونایی‌ک نمیدونستن بخونن. 🌷اما‌تجربه خودتو نگفتی

من نمیتونم توی این سایت تجربه مو بگم چون اکثرا مخالفن یا قضاوت میکنن. بدون اطلاعات همه چیز و زیرسوال میبرن منم روحیه م نمیکشه بخوام جواب بدم میگم همون فکرکنن خودشون کار درست ومیکنن

من نمیتونم توی این سایت تجربه مو بگم چون اکثرا مخالفن یا قضاوت میکنن. بدون اطلاعات همه چیز و زیرسوال ...

چرا شما چکار ب بقیه داری. شما اگر مطمعنی از تجربه خودت بهتره بگی شاید ب درد دیگرانم خورد دیگه مخالف موافقش مهم نیس.‌

parasoo1989@
چپ دسته دیروز میگفت مامان راست دستام دستشون خسته میشه؟😂😂😂😂

عزیزم 😂راستی گفتم موم بده دستش یادم رفت موم خیلی سفته آدم بزرگاهم بسختی ورز میدند چه برسه بچه گل رس بگیر عالیه برای دست ورزی

منم دو سال فرزندم رو هوم اسکول کردم عملا به اندازه چهار سال دانش آموزان مدرسه هم درس ها رو یاد گرفته هم کلی مهارت های جانبی، برای مهارت های اجتماعی هم کلاس های مختلفی که دوست داره  میبرمش عملا یه سر و رگردن از بقیه بچه های هم سن خودش بالاتر
البته واقعا نمیشه همینطوری بی برنامه هوم اسکول کرد من با هوم اسکول درویان کار می کنم
البته اینو هم بگم برای هر خانواده و هر پدر و مادری مناسب نیست . اگر نتیجه خوب می خوایم باید هم درست پیش بریم هم وقت بگذاریم نمیشه توی هوم اسکول بچه رو همینطوری رها کرد.
من خودم شاغلم اما تایم بعد از کار رو واقعا به بچم میرسم بنظرم هر کسی تجربه کنه بد نیست ببینه مناسبش هست یا نه
لازم هم نیست از اول که می خواین هوم اسکول کنید یه دفعه بچه رو دیگه مدرسه نفرستید
اصولش اینه که اول یه دوره دی اسکولینگ داشته باشید که یه حالت بینابینیبین مدرسه و هوم اسکول کامل هست اگر تجربه خوبی داشتید بعد از اون برای سال بعدش هوم اسکول کنید.
یه نکته خیلی مهم هست و اون اینکه درسته که خیلی ها تجربه خوبی از هوم اسکول داشتند و دارند ( الان حدود 100 هزار دانش آموز در ایران هوم اسکول هستند) امابعضی ها هم اصلا تجربه خوبی نداشتند علتش اینه که بدون برنامه و در یک مسیر غیر علمی و کاملا سلیقه ای پیش رفتند. اگر درست و دقیق پیش بریم حتما جواب میگیریم . بازم میگم لزوما این روش برای همه جواب نمیده اما بنظرم هر کسی حداقل یکی دو ماه تست کنه خیلی خوبه
مورد دیگه هم اینکه اصل فلسفه هوم اسکول موضوع شخصی سازی آموزش یعنی اینکه بتونی مسیر یادگیری فرزندت رو شخصی سازی کنی براش متناسب با علایق و استعدادهاش حتی اگر مدرسه میره هم میشه شخصی سازی کرد. پس بنظرم موضوع اصلی و اولویت اول اینه که مسیر یادگیری فرزندمون رو شخصی سازی کنیم حالا اگر تونستیم هوم اسکولش هم بکنیم که چه بهتر اما اگر به هر علتی هوم اسکول نشد حتما باید شخصی سازی رو انجام بدیم بنظرم این نکته خیلی مهمتری هست.
یه نکته هم برای کسانی که میگن مدرسه ها خوبن و مشکلی ندارند بنظرم پادکست آنچه مدرسه ها به ما یاد ندادند مجتبی شکوری رو گوش بدید خیلی چیز یاد میگیریم