2777
2789
فقیر نیستیم ولی خب نسبت به قبل شرایط مون سخت شده باز هم خدا رو شکر با این حال از کلاس ها و هزینه های ...

نه اون بچه هایی که گفتم همه میگن چه خوبن کمی فقیر هستن مثلا معمولا کار ندارن و حقوق ندارن و حتی کتاب کنکور هم به سختی دست دوم میتونن بگیرن چه برسه کلاس اموزشی و اینا که اصلا پول ندارن و  نمیرسونن

این وضعی که تو میگی مال همه هست شاید بالای 50 درصد وضعشون خوب نیست

راستی لینک پنیر پیتزا رو تو امضام میزارم و نظر رو هم میدم 

فلافل و کییک فنجونی  کیک یخچالی و ... هم فیلم هاش  تو نت هست و میتونی خودت درست کنیهم سرگرمیه هم خلاقیت هم خوشمزه و هم کم هزینه 

من خودم فلافل درست میکنم به موادش دسترسی پیدا کنم بعدا پیتزا و کیک هم درست میکنم فعلا برا یاد گرفتن فیلم ها ش رو دیدم و تو گالری ذخیره کردم

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بله حرفاتون درسته اما الان بچم یه پیتزا دلش میخواد نمیتونم تهیه کنم واقعا شرمنده میشم😔امیدم فقط به ...

مثلا برا پنیز پیتزا یه لینک تو امضام گزاشتم

راستی خیلی ها غذا رو تو فر و توستر هم نمیپزن تو ماهی تابه درست میکنن

پنیر پیتزای معمولی و خونگی ببن خوب میشه یا نه موادش هم اینا هست

پنیر پیتزا که گفتم تو تخم مرغ هم بریزی میشه پیتزا چون مزه اصلی پیتزا انگار پنیرشه

فلفل دلمه و قارچ هر کدوم چند دونه کافیه،،، من خودم نظر قبلی هم گفتم از قارچ بدم میاد همینطور از فلفل دلمه پخته هم بدم میاد بستگی به سلیقه غذایی خودتون دوتاش رو خواستی حذف کن

سوسیس 

نون باگت یا ساندویچی

دیکی دو تا تخم مرغ

راستی پنیر پیتزاخریدی اضاش رئ برا تو یخدون و فریزر یخچال برا بعدا

نمیشه لینک فرستاد و تو امضام میزارم کپیکن و دانلودش کن7مگابایته

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه دلیلشو بگین ؟

کلا افسردگی بعد از بچه دار شدن واسه زن و شوهر هست اما برای زن بیشتر چون اون زندگیش کامل درگیر میشه. از طرفی ۹ ماه زایمان و بهم ریختگی هورمون ها و سر و شکل اینا بخوای نخوای تاثیر داره البته که به درک طرف هم بستگی داره. بعد از بچه دار شدن هم زن کامل تا چندین ماه درگیر نوزاده اصلا وقتی براش نمیمونه در نتیجه تنهایی و خلوت با همسر خیلی خیلی کم میشه. معمولا یه مسئولیت خیلی سنگین وارد زندگی میشه. مردها برای تسکین خودشون معمولا همچنان به اون عادت های پیش از بچه دار شدن ادامه میدن اما مادر تمام فشار روشه حتی یک دقیقه هم نمیتونه شونه خالی کنه. اینا باعث دلخوری پنهان میشه گاهی هم غیر پنهان همراه با جر و بحث. خیلی ها هم دور از جونت مرد وارد روابط خارج از ازدواج میشه بخاطر همین امار خیانت مردا توی دوران حاملگی و بعدش زیاده.

خلاصه که صددرصد مطمئن شو مردت واقعاااا بالغ و با درکه. هرچند گاهی قابل پیش بینی نیست متاسفانه خیلی هم روابط عالی داشتن و بعدش کامل عوض شدن. کلا بچه دار شدن ریسک بزرگیه بنظر من

من اگه به گذشته برمی گشتم زودتر بچه می اوردم  فاصله سنی اشون کمتر می کردم و سومی رو هم می اوردم.  خانواده ات که بزرگتر بشه. کم کم نیازت به فامیل و دوستان کمتر می شه.  خانواده ات شلوغ تر و شادتر می شه  

من یکی از بچه هام کت نیست متوجه می شم که خونه چقدر یکنواخت تر و ساکت تر هست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من فعلا بچه دار نشدم 

دلیلشم همین گرونیه 

امروز یه چیزی میخری به یه قیمت فردا یه قیمت دیگه 

هزینه سز شده ۵۰ تومن تو شهرم 

واقعا خیلی سرسام اوره 

همه میگن رزقشو خدا میرسونه درسته ها ولی من میترسم شرمندش بشم🥲

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من اگه به گذشته برمی گشتم زودتر بچه می اوردم فاصله سنی اشون کمتر می کردم و سومی رو هم می اوردم. خا ...

خدا برات نگهشون داره. برعکس شما من عاشق سکوت و خلوتم. یه احترام خاصی به خلوت و تنهایی قائلم جزو لحظات باارزش زندگیمه و از دست دادنش برام سخته

خدا برات نگهشون داره. برعکس شما من عاشق سکوت و خلوتم. یه احترام خاصی به خلوت و تنهایی قائلم جزو لحظا ...

منم قبلنا عاشق سکوت و تنهایی بودم. دومی که اوردم تازه فهمیدم قبلش چقدر بد بوده و الان چقدر فضای خانه شلوغ تر و شادتر هست. (البته دومی دختر هست و خیلی شلوغ و پر سر و صدا )  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من یه دونه دارم و واقعا از همه جهات حس میکنم برای ما همین یکی کافیه برای خودشم خوبه چون رفاه بیشتری ...

گول حرق بقیه رو نحوری ها... اولا بچه دوم خیییلی پرخرجه درست مثل اولی  در ثانیکلا رسیدگی بچه اول خیلی ضعیف میشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من فعلا بچه دار نشدم دلیلشم همین گرونیه امروز یه چیزی میخری به یه قیمت فردا یه قیمت دیگه هزینه سز شد ...

عزیزم بنظرم دست نگه دار به جمله خدا رزق هم میاره اعتماد نکن. قطعا خدا روزی دهنده بنده هاش هست اما نه در شرایط کنونی کشورمون. جغرافیا خیلی مهمه. بچها هم تا یک سنی درک بی پولی ندارن خیلی سرخورده میشن. گاهی وقت ها آدم باید پا روی دلش بزاره چون برای اون بچه هم به دنیا نیومدنش بهتره

منم هرازگاهی این حس میاد سراغم ولی واقعیت اینه از بودنش هم خوشحالم هم از مسئولیت سنگینی که افتاده گردنم بشدت میترسم. تا الان چند تا موقعیت خوب کاریم بخاطر بچه داشتن از دست دادم که اگه میشد شاید سطح رفاه زندگیمون تغییر میکرد. ولی بالاخره اینم یه بخش گذران زندگیه که میگذره. ترجیح میدم لذت ببرم تا احساس پشیمونی کنم و از این روزهای بچم چیزی نفهمم. 

عزیزم بنظرم دست نگه دار به جمله خدا رزق هم میاره اعتماد نکن. قطعا خدا روزی دهنده بنده هاش هست اما نه ...

خودمم همینو میگم 

میایی بچه به دنیا بیاری برای ماهایی که بیمه نیستیم هزینش خیلی گرون تموم میشه 

هنوز هزینه زایمان یه بخش خیلی کوچیکشه 

بقیه هم فشار میارن که بزار بچت بشه نزاری نمیشه ها بعدا 

کلا تو دو راهی بدی گیرکردم 

ولی به نظر خودم یه بچه از پرورشگاه بگیرم خیلی بهتره که به شرایط پروشگاهم فکر میکنم کلا پشیمون میشم 

خدا بگم چیکارشون نکنه ...

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️