2777
2789
عنوان

واییییی شانس منو🥲 بیاین بگم

105 بازدید | 9 پست

یه پسری و من دوسش داشتم اینم رفتاراش تابلو بود من مامانم و خواهرم در جریان بودن که دوسش دارم و خانواده ها حتی همو میشناسن آشنای دوریم

رشته هنری ما یکیه من فالوش کردم اینم با اینکه پیجش کاری بود و فقط نزدیکاشو فالو داشت منو فالو کرد گفتم خب حتما چون هم رشته و همکاریم بوده اصلا آدمی نیستم چیزیو سریع به معنای علاقه برداشت کنم

مدام استوریامو مرتب میدید پستامو لایک میکرد تا اینکه اومد بهم پیام داد که خیلی عالی هستی و اگه چیزی بود من هستم کمکت میکنم بهم بگو خلاصه ما چند بازی حرف زدیم تا اینکه بی دلیل انفالوم کرد

منم موندم ولی خب نخواستم واکنش نشون بدم و من انفالوش نکردم گفتم فکر نکنه لجم گرفته و منم متقابل چنین کاری کردم گذشت

اومد با مامانم در رابطه با من و کارم حرف زده بود و هی در موردم سوال کرده بود و گفته بود کاری داشت من هستم(یعنی من کاری داشته باشم)

میبینتم تابلو نگاه میکنه خودشو به زور نزدیک میکنه که حرف بزنه با خودم و خانوادم رفتار صمیمانه ای داره ولی دریغ از اینکه بیاد جلو و اگه چیزی هست بگه منم با این رفتارا بیشتر دارم اذیت میشم

مثل خودش رفتارکن

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قصدش جدی نیست

خب درسته ولی این در صورتیه که به قصد دوستی بیاد جلو ولی جدی نباشه

منم آدم دوستی نیستم منظورم اینه که رفتارش خیلی باهام محترمانه اس یه احترام خاصی واسم قائله ولی اینکه نه میاد جلو نه دست از است کاراش برمیداره دیوونم کرده

دوست دختر داره اون آنفالوت کرده.الانم چون پسر هولی برای تو هم کرم میریزه.اصلا مجبور نیستی به کاراش ف ...

آخه بعد از اینکه انفالوم کرد چند وقت بعد اومد سراغمو از مامانم میگرفت😐

اصلا موندم گفتم تو که انفالوم کردی و به تمام اون صحبتا پایان دادی دنبال چی

منم اصلا رفتار تابلویی ندارم یعنی نشون نمیدم حسی دارم خیلی خود دارم ولی کاش میشد بفهمم علت این کاراش ...

ولش کن محل نذار بهش

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

آخه بعد از اینکه انفالوم کرد چند وقت بعد اومد سراغمو از مامانم میگرفت😐اصلا موندم گفتم تو که انفالوم ...

خب منم اینو میگم دیگه همزمان برای تو هم داره کرم میریزه.بیماره.اصلا شما چرا باید وقتتو تلف کنی برای فک کردن به کارای اون.جدی باشه خودش میاد.که ۸۰ درصد هول.به زندگیت برس