2777
2789

لخدا یعنی انقدر خست م بخداااااا یعنی جونمممممم دراومد پای بزرگ شدن دخترم تازه ی سال و‌نیم واقعا کم اوردم پسرم اینهمه اذیتم نکرد خوبربپد بحاش الان برا درساش برا مشقاش عذابم میده دختزم ازروزی ک‌دنیا اومد خیلیییی اذیت میکنه نمیخوابه اصلا الان واشدم وسرم اماده کنم بره مدرسه اینم بیدار شده ی یاعت گهواره تاب میدم مگ‌مبخوابه بعد شوهرم با ب منتی داره میگ کاش متوجه بشی دراتاق ببندی وقتی میری بچه رو‌امادهرکنی ک‌من از خواب نیوفتم

شب تا صب نمیخوابه صد بارررر بیدار میشه نمیتونم بخوابم صب زود بیدارمیشه روز نمیخوابه دیشب ب شوهرم گفتم توروخدا برو‌اتاق بگیر بخواب دخترمم بخوابونمذپسرمدخوابذلودذک من تنها بشینم ی چای باارامش بخوذم لج کرد هرشب ک میخوابه تا نصف شب نشست میگه چرا لج کنم خوابم نمیبردوافعا خستم خیلی خسته خیلییی رندگی سخته برتم ن ارامشی هست ن اسایش ن تعطیلات درستی همش گرفتار بودیم ن الان پاییز خوبب دیگ مریضی شروع شد لچه ها ویروس گرفتن خوب شدن خودم بااین حجم اذیت خوب شدم شوهرم دوروزه اه و‌نالش تمومی نداره منت و غرش برا من‌انگار دلم ی استراحت میخواد برا خودم 😭😭😭😭ی خیال راحت بدون دغدغه

اخ ک دلم میخواد یکی و فقط بزنم الان 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

میگذره عزیزم صبور باش من بچه هام ۵ سال و نیم و ۳ سال و نیم ان یعنی ۵ سال فقط درگیر بچه بودم تازهر۶ ماهه خوب شدن و میتونم شب ها راحت بخوابم واقعا اون روزها سخت بود اما گذشت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مثل همیم . من ک شوهرمم نیست شهر دبگه اس. خودم با ۲تا بچه .نگران اونم هستم. بازم الهی شکر شرایطتت بهتر از منه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بچه شیر ب شیره اوردم

پسرم دقیقا مثل دختر شماس

کوچیک بود اخر تو خونه ی نَنیِ قدیمی درست کردیم میزاشتم تو اون میخوابید

یا تو خونه با کالسکه راه میبردم 

پسرم یکسال و نیمه بود خواهرش بدنیااومد  اون تایم دانشجو بودم

اصلا خواب و کمک نداشتم

میگذره  سخته. کلافه ای خسته ای

البته اذیتا و خستگیات تموم نمیشه اما کمتر میشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم شرایطم تقریبا شبیه شماست یه شکم باردار 8 ماهه و دخترمم کلاس سوم باید هر روز بیدار شم آمادش کنم حتی یه کفشش خودش نمیپوشه و برنامه هفتگیشم باید من جمع کنم

خیر سرم مرخصی زایمان گرفتم و سرکار نمیرم ولی استراحتم ندارم.شوهرمم که هیچوقت خونه نیست باشه هم به هیچ دردیم نمیخوره

دخترم از دیروز سرما خورده امروز باید ببرمش دکتر

گاهی به خودم میگم چه غلطی بود کردم دومی رو اوردم😁🥲

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

ناخنات بلنده خواهر؟

خدا قوت بده بهت ،من وقتی بچه هام کوچیک بودند دوست داشتم سر بزارم به بیابون از دستشون،واقعاااااا خسته میشدم خیلی سخته،ای کاش شوهرت قدرت رو بدونه اینجوری خستگی به تنت می‌مونه،از شوهرت بخواه کمکت کنه،اگه عصرها زود میاد یه دوساعت بچه رو ببره بیرون تو بخوابی

یه خیال راحت بدون دغدغه چقدر من دوس داشتم این جمله رو خودم خیلی بهش محتاجم یعنی سهم ما هم میشه

خدا هم نمیدونه ب کدوم ساز ما برقصه. اگرم بچه بهمون نده زمین و زمانو بهم میدوزیم...

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

دورت بگردم یکم دیگه صبر کن درست میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

همه مثل همیم . من ک شوهرمم نیست شهر دبگه اس. خودم با ۲تا بچه .نگران اونم هستم. بازم الهی شکر شرایطتت ...

همسرت نیمداصلایا اومد ورفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

فقط میخوام بگم درکت میکنم و چقدر سخته که شریک زندگی آدم این چیزارو نفهمه فقط ما زنا حال همدیگه رو می‌فهمیم 

بیا بغلم🫂🫂🫂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد