2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکوند😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 22 پست
دنیا بیاد رو سر میذاره بچه رو.حالا یه چرتی گفته جلو دوستش

آره دقیقا احساس میکنم مثلا میخواد بگه که آره من زن ذلیل نیستم و این چیزا مسخره بازیه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

۳۰هفته ام.آره لگد اینا میزنه بعد شوهرم همش دستشو میزاره رو شکمم بچه رو صدا میکنه میگه بابایی...ولی ت ...

شاید می خواسته فروتنی کنه جلو دوستش و احساساتش رو نشون نده

ایرانیا رو ندیدی عادت دارن نگن که خوشحالن؟ طرف از سفر میاد میپرسن خوش گذشت فقط میگه نه بابا همش ترافیک بود، شلوغ بود، پولمونو کشیدن بالا

داشته از این حرکت‌ها میزده پس

گفته بحث رو بپیچونه که خیلی لوس و بابایی به‌نظر نرسه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم پیش میاد 

اینم حرفش مثل ی تیری بود که از کمونه در رفته

دیگه نتونست جمعش کنه 

تو هم بارداری حساس شدی 

مطمئن باش بچه رو میخواست 

وگرنه اقدام نمیکرد 

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

آره دقیقا احساس میکنم مثلا میخواد بگه که آره من زن ذلیل نیستم و این چیزا مسخره بازیه

اره همینه.شوهر من وقتی خونست بچه ها از سر و کولش بالا میرن ولی وقتی یه رفیق پیششه خیلی خودشو میگیره و همش برا بچه ها چشم غره میاد

اتفاقا آماده بود،با هم مشورت کردیم و با هم تصمیم گرفتیم بچه دار شیم.کلا از بچه ها خوشش نمیاد اما فکر ...

عذر میخوام ی حرفی زده شوهرت منم تا تو شکم بود چیزی نمیگفتاولی خیلی واکنشی نداشت وقتی اومد حاضره فکنم من نباشم دخترمون باشه ..وقتی میگه بابا چرا مامان بوسیدی منو نبوسیدی انگار دنیا بهش دادن..حامله ای حساس شدی