2777
2789
عنوان

ازاین خوشمزه ها واسه مدرسه بچه هاتون درست کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 25 پست

حالا ی روش عالی من یاد بدم ....خرماروهسته هاش درمیاری ..بعد ارد رو تفت میدی رنگش تغییر کنه  دارچین هل کمی زنجبیل بعد روغن اضاف میکنی هم میزنی ...بعد باخرماهاورزش میدی خرما رو

سلفون میزاری پهنش میکنی وسطش پودر گردو پسته نارگیل اینا میریزی ی لایه با همون سلفون رولش نیکنی میزاری یخچال خوب ک خودش گرفت برش میزنی مثل رولت بسی خوشمزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم یبار اومدم پوست خرماها رو کندم بعد خرماها رو ریختم تو ماهیتابه رو شعله کم هم زدم یکم کره اضافه کردم و پودر گردو و پودر بیسکوییت پتی پور ریختم و پودر پسته و اینام عالی بعد حسابی ولی لطیف بود یکم خنک ک شد گرد کردم غلتوندم توی پودر نارگیل و همون پودر بیسکوییتا و پودر گردو و اینا چند تا تو این پودر چند تا اون اینجوری دخترم عااااشقش شد 

دخترم میره مدرسه خوراکی دست بچه ها میبینه همه ساندویچ این چیزا دیگ خرما نمیبره اصلا

منم دخترم میبینه و لی از پیش  به این سبک عادت کرده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

حالا ی روش عالی من یاد بدم ....خرماروهسته هاش درمیاری ..بعد ارد رو تفت میدی رنگش تغییر کنه دارچین ه ...

عالی بود ممنون

منم دخترم میبینه و لی از پیش به این سبک عادت کرده

منم نمیدم اون چیزا میوه خشک مثل سیب درختی میدمش شیر نون پنیر با گوجه ..گاهی فلافل میزارم بهش ..گاهی بیسکوئت شیر .‌اصلا خرما نمیبره .‌انواع خرما دارم ن میبره ن میخوره خودمغزهارم کم میخوره

منم نمیدم اون چیزا میوه خشک مثل سیب درختی میدمش شیر نون پنیر با گوجه ..گاهی فلافل میزارم بهش ..گاهی ...

عیب نداره دیگه سعی کنید چیزای مقوی دیگه بزارید 

من 

لقمه خامه عسل 

همین خرما و شیر 

موز بایدونه شیر

ساقه طلایی باشیر 

پفیلا

نون پنیر کره 

سیب

بادوم هندی کشمش 

بیشتر اینا رو میبره