2777
2789
عنوان

کلاهبرداری شرکت ها

80 بازدید | 11 پست

الان داشتم درمورد کیونت می‌خوندم یادم اومد چند سال پیش تو استان هرمزگان پسر از ۱۵ ساله تا ۳۰ ساله به سوریه میبردن عضو د..ا..ع..ش میکردن میگفتن شما برمیگرددید ماهانه برا خانواده تون ۷۰ میل میدیم جای خواب هست و بعدش همونجا شهید میشدن یا توسط همونا کشته یا اگه خیلی شانس میاوردن قرار به عراق لبنان خاله م چهارتا بچه داشت هر چهارتا پسر مشکلات مالی نداشتن پسر اولی سر دعوای که با پدرش کرد رفت چند ماه گذشت که پسر دومی گفت من میرم داداشم پیدا میکنم دو سال گذشت پسر سومی سر اینکه عاشق یکی بود بهش نرسید رفت پسر چهارمی یا آخری چون دید مامانش ناراحته گفت میرم داداشام پیدا میکنم برمیگردم در این حد بگم که یه روز پیام میدن میگن تموم شدن بچه هات خلاصه این موضوع گذشت ۱۰ سال خاله م سرطان داره بنده خدا ، تا اینکه پارسال خبردار شدیم پسر اولی خالم زنده ست و پاکستانه و به مادرش اطلاع داده بود و کلا نمیتونه بیاد ایران ولی خب از مرگ برادرهاش خبری نداره ( پسر خاله هام دومی و سومی و آخری با رفیقا و اهل شهر رفتن و مرگش اونا تایید کردن جنازه به ایران نیاوردن ) ولی من برام سواله چرا از شخصی که جوان ها رو تو این وضع مملکت میبره سوریه شکایت نمیشه ؟ مردم خیلی دارن عادی رفتار میکنن هیچ اعتراضی ندارن

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان شما اگه واقعا حرفت همینه بجای مطرح کردن اینجا پیش چند تا خانم که کاری ازشون برنمیاد باید تشریف ببرید وزارت خارجه اونجا پیگیر وضع پسرخاله هاتون بشید 

بعد هم داعشی که شهید نمیشه کشته میشه انشالله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما اگه واقعا حرفت همینه بجای مطرح کردن اینجا پیش چند تا خانم که کاری ازشون برنمیاد باید تشریف ...

من جز اتباع به شمار میام مردم خودشون کاری نمیکنن وقتی میبینن بچه ش حتی قبرم نداره من چیکار کنم! 

مطرح کردم چون امروز دوباره شنیدم گویا بازم شروع کردن اونا توسط خود اون گروه کشته شدن فقط بخاطر اینکه سرپیچی کردن حتی زمانی که انقلاب شد به اون خانواده ها گفتم برید سوریه شاید زنده باشن یا برید سر قبر بچه تون ولی هیچ انگار نه انگار 

پسر خاله من جدا از اینکه نمیتونه ایران بیاد اگه اومدم احتمالا به جرم ج‌‌‌...ا‌س‌وس گرفته میشه ریسک بالایی هست همه ترجیح دادن از پاکستان به امارات بره که بریم به دیدارش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

من جز اتباع به شمار میام مردم خودشون کاری نمیکنن وقتی میبینن بچه ش حتی قبرم نداره من چیکار کنم! مطرح ...

پس برید سفارت کشورتون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پس برید سفارت کشورتون

به سفارت کویت بگم بچه های مردم ایران دارن میبرن سوریه میگه چیکار کنم ؟ قصدم توهین نبود آگاهی بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سفارت کویت بگم بچه های مردم ایران دارن میبرن سوریه میگه چیکار کنم ؟ قصدم توهین نبود آگاهی بود

اتفاقا قصدتون هم توهین بود هم چیزای دیگه 

اتفاقا قصدتون هم توهین بود هم چیزای دیگه

باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت میگی اتباع بعدمیگی بچه های ایران

طبق تاریخ استان هرمزگان جز ایران میشه! 

مردم اونجا هم ایرانی هستند

1
5
10
15
20
25
30
35
40