2777
2789

اوایل اردیبهشت بود که پدر مادرم همراه چندتا اون‌یکی خواهرم و برادرم رفته بودم یه شهرستان دیگه(تقریبا۱ ساعت فاصله داشت)، منم مثل همیشه با خواهر کوچیکم توی خونه تنها بودیم. من تا ساعت ۸ شب خوابیده بودم، خواب آلود بودم و بخاطر خواب زیاد سرم درد میکرد.

اون لحظه که من تازه از خواب بیدار شدم دیدم خواهرم داره با گوشی با مامانم صحبت میکنه بعدش همزمان دیدم در خونه داره فشار شدیدی بهش میاد(خونمون اینطوریه که راه رو داده حود ۲۰ پله باید بیایی بالا) بعدش به خواهرم گفتم که از مامانمم بپرسه اونان که  دارن میان، خواهرم پرسید بعدش مامانم گفت نه، همون لحظه بود که یخ کردم بعدش داد زدم که خواهرم بره طبقه بالا منم انگار پرواز کردم خودمو رسوندم بعدش به پلیش زنگ زدم، آنقدر ترسیده بودم که نفسم بالا نمیومد و انگشت هام یاری نمیکردن ، آخر بزور به پلیش زنگ زدم بعده ۱۰ دقیقه رسیدن.

خداروشکر بخیر گذشت.

بعدا دوربین رو چک کردیم یکی پریده بود توی حیاط میخواست بزور وارد بشه، نکته ترسناک برای من این بود که در صبحش اصلا قفل نبود، خواهرم رفته بود پایین همینجوری گفت بذار قفل کنم.

اگه قفلش نمیکرد و یا اون دقیقه خواهرم با تلفن صحبت نمیکرد، صدرد یارو میومد داخل چون من فکر میکردم خانواده برگشتن هیچ واکنش خاصی نشون نمی‌دادم به فشار هایی که به در وارد میشدن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

خداروشکر بخیر گذشت.

بعدا دوربین رو چک کردیم یکی پریده بود توی حیاط میخواست بزور وارد بشه، نکته ترسناک برای من این بود که در صبحش اصلا قفل نبود، خواهرم رفته بود پایین همینجوری گفت بذار قفل کنم.

اگه قفلش نمیکرد و یا اون دقیقه خواهرم با تلفن صحبت نمیکرد، صدرد یارو میومد داخل چون من فکر میکردم خانواده برگشتن هیچ واکنش خاصی نشون نمی‌دادم به فشار هایی که به در وارد میشدن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما متاسفانه این آدم رو پیدا نکردیم

پلیس هم کار خاصی نکرد.

فقط چندتا اتقاق رندوم مارو نجات دادن

یکیش اینکه خواهرم به دلش افتاده بود در رو کلید کنه

یکیش اون که همزمان مامانمم به گوشی خواهرم زنگ زده بودن و باهم صحبت میکردن.

بعد از اون ماجرا همیشه این حس باهامه اگه اون روز در قفل نبود دقیقا کی قرار بود بیاد داخل؟؟؟؟ اصلا باید چیکار میکردم؟

حرفم اینه واقعا همیشه در رو قفل کنید همیشه احتمالات رو در نظر بگیرید 

تا مدت ها حالم خراب بود

خداروشکر لطفاً همیشه در خونه قفل کنید حتی اگه با امنیت ترین محله و شهر زندگی میکنید دزد اومده بود پسرم با قصد کشتن کتک زده دلم آتش میگیره بچه ۱۸ ۱۹ ساله مهره کمرش جابه جا شده دماغش خورد شده استخوان گونه ش ترک داره 

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

وای حق دارید دوتا دختر جوون خدا میدونست چه بلایی سرتون میاورد

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خدااا به داد تون رسیده

دقیقا

فقط کافی بود یکمی همه چی متفاوت می‌بود

خدا میدونست چی میشه

بعد از این ماجراها 

یکی‌ روی ماشين ما اسید پاشی کرده بود

خیلییی پیگیری کردیم

ولی هیچ خبری نشد

فقط حس میکنم این همون آدم بوده که میخواسته داخل بشه

خداروشکر لطفاً همیشه در خونه قفل کنید حتی اگه با امنیت ترین محله و شهر زندگی میکنید دزد اومده بود پس ...

خدا لعنت کنه این بی وجدان هارو

بعد از اون ماجرا واقعا حالم خراب بود

حتی همین الان بهش فکر میکنم حالم بد میشه 

ترسیدمخداروشکر که به خیر گذشتهالهی برای هیچکس پیش نیاد

به امید خدا

واقعا باید همیشه مراقب بود

همیشه 

من یه شب حدودای ساعت 12 اینا توی باغ بیرون شهر وایساده بودم توی حیاط یه دفعه دیدم یه پسر داره خودشو از دیوار رو به رویی میکشه بالا که بیاد داخل شروع کردم به داد زدن و اون فرار کرد ولی هنوز بعد از گذشت این همه سال یادمه قضیه. 

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش