2777
2789
عنوان

کیا واقعا قید ازدواجو زدن بخصوص بالای چهل ساله ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من مثل تو بودم پس چرا من بدم ازشون میاد

مردا همشون یه چیزومیخوان عاشقیشونم بسته به اونه اونو عالی فراهم کنی همیشه مرتب عاشقن کمی باب میلشون نباشه فارغن این خصلت تمام مرداست خب برخی خانوم ها طالبن حتی بیشترازآقایون....

من از آقایون بدم نمیاد از ازدواج رسمی وزندگی مشترک دیگه بیزارشدم واقعا که چی بشه این هنه دردسروسختی و استرس ونگرانی وحاشیه وتوقعات نابجای دوروبریای شوهر روتحمل کردتنهایی بهترینه یا تنها با یار وپارتنر که بتونی بپذیری این خصلت آقایون رو عشق معنوی فقط توو قصه هاست وایعیت همینه وبس

از مجردی لذت ببریداینور خط خبری نیمگ خوش شانس باشید با ادم حسابیش

من بخاطر شرایط خودم و همچنین تجربه ش کردم واسه ی همون و نظر عشقم کدیدن اوضاع اجتماع و برای آرامشم وراحتی قید ازدواجو زدم ازقدیم گفتن سری ک دردنمیکنه دستمال نمیبندن هرچند مجردی سختیها وتبعات خودشو داره ها ولی به زندگی مشترک می ارزه واقعا

والا منک ۲۵ساله  فارغ از گرونی ها انقدر  دیدم ک دوتام چقدر اسیب دیدن  و ...با کمال احترام به هیچ مردی نمیتونم اعتماد کنم ترجیح میدم تمرکزم روی کارم و خودم باشه و به ازدواج دیگ فکر نکنم

از مجردی لذت ببریداینور خط خبری نیمگ خوش شانس باشید با ادم حسابیش

آدم امن که ساخته شده برای زندگی مشترک به ندرت پیش میاد اوناهم فطعا بااین گرونی واوضاع مملکت و زن های خودنما کم کم از زندگی مشترک سلب میشن مردا مدام سرویس میخوان یکی که میتونه ومیخواد بره من که واقعا حال وحوصله ندارم یکی ۲۴ ای وردلم باشه حتی عشقم هرازگاهی میخوام پیش هم باشیم و واقعا گرونی مهمترین عامله و تنوع طلبی مردا درازدواج دزندگی مشترک و دخالت ها وحاشیه ها و...من حال وحوصله ی فامیلای خودمو دیگه ندارم چه برسه همسر هی بربم بیایم که چی بشه ول کن بابا واقعا مجردی باوجود فشار های محدود وتاحدی ازمادروپدروجامعه  و...وترس ونگرانیش خیلی بهترازسختی ها واسترس ها اعشاب خوردی ها ونگرانی های ازدواج وزندگی مشترکه

چجوری قید ازدواجو میزنین؟من متاهلمفیلم عاشقانه میبینم دلم میخواد دوباره عاشق شمیوقتا قاطی میکنم دلمو ...

عشق رو همه میخان. ولی تو زندگی متاهلی نیس

یه نگا به زندگی خودت بنداز.  یه مرد بی احساس کنارته وضع  مالیشم خرابه تازه چپ و راست باید براش بشوری بپزی خدمت کنی. ظاهرشم ک صددرصد ضایس  یا شکم گنده و کچل. یا لاغر و افسرده

منظورشون قید همچین چیزی رو زدن.   نه اون عشقای قشنگ تو فیلمارو

والا منک ۲۵ساله فارغ از گرونی ها انقدر دیدم ک دوتام چقدر اسیب دیدن و ...با کمال احترام به هیچ مرد ...

ماشاءالله باوجود سن کم چقدر پخته ای آفرین واحسنت بهت خداکمکت کنه دقیقا مهمترین عامل اوضاع اقتصادی وعوامل دیگ عدم سازش بیشتربخلطر مسائل زناشویی وتنوع طلبی خیانت هاست که کفتم و اوه دوروبریای همسر من ک حال وحوصله شلوغی ورفت وآمد ندارم راحت بی دردسر آدم براخودش باید زندگی کنه من فقط حال وحوصله ی پارتنرمو گاها دارم وخب پیش مادروپدرهستم ولی همیشه توو اتاق خودمم و خونه ی کوچک وامن خودمم شکر پروردگار هرچند دردها وسختی های خودشو داره ولی آدم بخدا ازدواج نکنه توو این دوره زمونه عالیییه ب هزارویک دلیل موجه

مردا همشون یه چیزومیخوان عاشقیشونم بسته به اونه اونو عالی فراهم کنی همیشه مرتب عاشقن کمی باب میلشون ...

دقیقا من طالب نیستم حالا اینکه میگی ازدواج غیر رسمی به نظر من اینو داشته باش ولی مورد مناسب گیرت اومد ازدواج کن این نظر منه چون من با اینکه وضع مالیمونم خوب نیس خواستگار پولدارم داشتم خواستگار خونه دار ماشین دار همینطور مشکل من اون ارتباط دلی و اینکه فقط به قول شما این خصلتشونه هست که انگار آدم رو یه ابزار میدونن برا رفع نیاز خودشون البته خیلی از دخترا همچین نگاهی ندارن به قول خودت بیشتر طالبن من طالب نیستم به خاطر همینم تنها موندم نه به خاطر مسائل مالی تازه من خواستگاری که هم دو جا کار میکرد هم مادر نداشتم داشتم یعنی موضوعات اجتماعیم مشکل من نیست مشکل همون طالب بودنه چطور میشه طالب اینا بود آخه :/ کاش میرفتم کلاس چگونه طالب مردان باشید😂 فکر نکنم استعدادیم داشته باشم داخلش البته من داشتم دوستایی که ۴_۵ سال بیشتر با طرف بوده اصلا بهش دست نزده تا بعد عروسی ولی شانس من همچین موردی هیچوقت سر راهم قرار نگرفت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عشق رو همه میخان. ولی تو زندگی متاهلی نیسیه نگا به زندگی خودت بنداز. یه مرد بی احساس کنارته وضع ما ...

والا شوهر من نه وضع مالیش بده

ن بی احساسه 

ن چاق و کچل خیلیم عضلانیه قربونش برم😁

شاید گذشته ی سختی داشتیم ولی نصف بیشترش بخاطر نفهمی های خودم بوده بالاخره زملن میبره مهارت زندگی رو یادگرفتن

عشق رو همه میخان. ولی تو زندگی متاهلی نیسیه نگا به زندگی خودت بنداز. یه مرد بی احساس کنارته وضع ما ...

آفرین احسنت ازدواج رسمی وزندگی مشترک مدفن عشششقه و صرفا عادته و نیازه 

آوم یاباید تنهای تنها باشه یا یه پارتنری دوستی داشته باشه بخدا اکثر زندگی های مشترک افتضاحه بخدا اونقدر مردارومیدونم که دارن خیانت میکنن وزناشون خبرندارن وب خیالشون دارن عاشقانه زندگی میکنن خیلی زندگی مشترک تعهد ومسئولیت پدیری و اعصاب خوردی های متعدد انواع واقسام داره باز مجردی انواع واقسامش کمتره

ماشاءالله باوجود سن کم چقدر پخته ای آفرین واحسنت بهت خداکمکت کنه دقیقا مهمترین عامل اوضاع اقتصادی وع ...

مرسی عزیزم من همیشه سعی کردم از تجربیات دیگران درس بگیرم هیچوقت توی رابطه نرفتم چون گفتم یروز مادر میشم و اون حس قشنگ و ترجیح دادم با یک نفر تجربه کنم ولی متاسفانه با چیزهایی که دیدم توی این دوره زمونه ترجیح دادم روح و جسمم و پاک نگهدارم نمیدونم شاید هم یروز کسی  لایق بود 

مرسی عزیزم من همیشه سعی کردم از تجربیات دیگران درس بگیرم هیچوقت توی رابطه نرفتم چون گفتم یروز مادر م ...

آفرن والا ازدواج هیچی تووش نیست الهی که موفق وخوشبخت وهرچی خیروصلاحته بشه