2777
2789
عنوان

کیا واقعا قید ازدواجو زدن بخصوص بالای چهل ساله ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
والا شوهر من نه وضع مالیش بدهن بی احساسه ن چاق و کچل خیلیم عضلانیه قربونش برم😁شاید گذشته ی سختی داش ...

اونارو تو عضلات میبینی چون ادم یه مدت با یکی باشه کم کم چشمش عادت میکنه و بعد رابطه جنسی فک میکنی طرفت دیگه خیلی عالیه بخاطر بالاپایین شدن هورمونا

وگرنه یکی از بیرون ببینه نه شوهرت عضله سلمان خان داره. نه رابطتون عشق تو فیلما رو داره

آفرین احسنت ازدواج رسمی وزندگی مشترک مدفن عشششقه و صرفا عادته و نیازه آوم یاباید تنهای تنها باشه یا ...

مردای متاهل کافیه یه کم وضع مالیشون خوب شه سریع خیانت میکنن عشقشونم میدن به دوس دخترشون. یه زنم میگیرن براشون غذا بپزه لباس بشوره کلفتی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونارو تو عضلات میبینی چون ادم یه مدت با یکی باشه کم کم چشمش عادت میکنه و بعد رابطه جنسی فک میکنی طر ...

چرا بقیه ام همین نظرو دارن

اصن بخاطر همین اینستاشو گفتم‌پاک کنه

قطعا از شوهرمن بهتر خیلی هست بدتر ازونم خیلی هست

ولی واقعا توی ظاهرو مالی کم نداره هیچی

منم خیلی راضیم

فقط نمیدونم چرا این وسط شما انقد دوست داری تخریب کنی؟🤌

چرا بقیه ام همین نظرو دارناصن بخاطر همین اینستاشو گفتم‌پاک کنهقطعا از شوهرمن بهتر خیلی هست بدتر ازون ...

وضع مالیشم خوب بود صبح تا شب سرکار جون نمیکند. توام ۴تا کفلت نوکر داشتی این همه کار خونه و بچه داری رو تنهایی نمیکردی

دیگه تو مجازی  برای هفت پشت غریبه ک چسکلاس نذارین

بقیه هم ۴تا فامیلن ک مجبورن تعریف کنن حقیقتو بگن که میخوریشون 

دقیقا من طالب نیستم حالا اینکه میگی ازدواج غیر رسمی به نظر من اینو داشته باش ولی مورد مناسب گیرت اوم ...

من خواستگار پولدارزیاددارم دلم پیش فقط عشقمه الان عشق من خونه وماشین داره ولی کارودرآمد ثابت نداره قید ازدواجو زده منم زدم پول مهمترینهولی گفتم مسائل دیگه هم هست ک همون طالب بودنست ای جان الهی😅🤣نه بهتر که نیستی که چی ۲۴ ای باید سرویس بدی بخدا سیرمونی ندارن روزی شده چند بار بخدا آدم بدون زندگی مشترک راحتتره من که نمیتونم اگر خودم اوکی شمبخاطر عشقم حتی ب ازدواج بادیگری فکرکنم بارها خواستم نشده فقط عشقمو میخوام آاااه خدابهممون کمک کنه ولی من مطمئن شدم مجردی ۱۰۰۰۰۰۰_۰ از متاهلی بهتره جال وحوصله زندگی مشترک ندارم مادروپدرشوهر ک نه خواهروبرادروفامیلای همسروبروبیا و اوه اونقدرداستانا توو زندگی مسترک هست ک نگو دوستاتم یاراستشونمیگن کسی نمیاداین مسائل خصوصیو بگه یاجزو نوادرن که اابته تووزندگی مشترک ازهمین ها چندبرابر کارممیکشن آقایون خیالت راحت مس همون بهتر که طالب نباشی راحت زندگی کنیم درزندگی مشترک غم ها دردها سختی ها وعدم آرامش ونگرانی ودلواپسی واسترس وزحمتش خیلییییی خیلییییییی خیلییییییی  بیشترازآرامش وخوشی ها وخوبیهاشه توو مجردی باز بهتره آدم شرایطش واقعا همینک همون رابطه ی زناشویی مرتب و۲۴ ای نیست آوم راحته همینک راحت روتخت خودت خوابز یکی هی دست و بدنش بهت نمیخوره تخت صدانمیده هی بپری وخروپف یکی وتحمل کنی همین چیز ساده خودش برده 😄

والا

چرا بقیه ام همین نظرو دارناصن بخاطر همین اینستاشو گفتم‌پاک کنهقطعا از شوهرمن بهتر خیلی هست بدتر ازون ...

اگر راضی بودی با دیدن فیلم عاشقانه نمیخاستی طلاق بگیری عشق رو تجربه کنی!! 

ادم چیزی رو که نداره میخاد تجربه کنه

وضع مالیشم خوب بود صبح تا شب سرکار جون نمیکند. توام ۴تا کفلت نوکر داشتی این همه کار خونه و بچه داری ...

از نظر من همین ک یه خونه ی بزرگ دارم و مال خودمونه یه ماشین و موتور خوب داریم

بچه هام باامکانات خوب دارن بزرگ میشن

پدرش باهمه وجود حمایتمون میکنه.بااین حال ادم گشادی نیست و سرکار میره که رفاه بیشتری برای خانوادش فراهم کنه و برای اینده بچه هاش پس انداز کنه برای من کافیه..

من ترجیح میدم جای کلفت و نوکر گرفتن خودم کار کنم توی خونم و اون پولو هرماه یکم تو خیریه بدم و همشو خرج رفاه خودمون نکنیم..

عزیزم من این حرفارو هیچوقت تومجازی و جلو خانواده و فامیل نمیگم. بقول تو چص کلاس میشه و بعدم انقد بهتر از من هستن ک زندگی من یچیز معمولیه.

مهم اینه ک من خودم احساس خوشبختی میکنم و همین برام کافیه

الانم بشما گفتم چون دیدم داره میزنی توسرمال😁 خواستم بگم نبابا اینجوری نیست چون نمیشناسیم همو .

تو فیلما همه چی ایده الشو نشون میده

زندگی واقعی خیلی قشنگتراز فیلماس

چون من خودم میبینم اصلا ادم ایده الی نیستم

ولی همسرم همون قدر محبت و احترامو برای من قائله خب اسن خیلی باارزش تره .

حالا هزارتا عیب و اخلاقای بدم داریم هممونا مردو زن..

کلا میگم

اگر راضی بودی با دیدن فیلم عاشقانه نمیخاستی طلاق بگیری عشق رو تجربه کنی!! ادم چیزی رو که نداره میخاد ...

با دیدن فیلم عاشقانه هیجان زده میشم دلم میخواد دوباره از اول عاشق بشیم صفاکنیم اون عیجانا و داستانای اول رابطمونو تحربه کنیم

نکه از اول بایکی دیگه ک!!

بعدم طلاقو میگم وقتی عصبلاانی میشم دعوامون میشه یچیزی میشه دیدی ادم قاطی میکنه میگه والاا بخدا طلاق بگیرم راحت شم از دستش

ب مسخره دارم میگم اگه منم اون لحظه ام بخوام طلاق بگیرم فکر اینم کیس ازدواجی بعدی کس میتونه باشه

محض فان گفتم

تو چرا انقد ادم منفی نگر و بدفازی هستی🤷‍♀️

از نظر من همین ک یه خونه ی بزرگ دارم و مال خودمونه یه ماشین و موتور خوب داریمبچه هام باامکانات خوب د ...

خونه و ماشین که مال مرد هس سهمی توش نداری اصن بهش فکرم نکن حتی طلاقم بگیری میزنه به نام مادرش یه پول سیاهم بهت نمیرسه اونا که هیچ.

کلفتی تو خونه هم هنر نیس اگر اینقد وضع مالبش خوبه هم کارگر بگیر خودتو با کار خونه پیر و فرسوده نکن هم خیریه کمک کن. مگه هرکی خیریه کمک کنه نباید کارگر بگیره؟؟

عشق رو هم تجربه نکردی چون خودت نوشتی دوس دارم طلاق بگیرم تا عشق رو تجربه کنم ادم وقتی چیزی رو نداره میخاد تجربش کنه

دقیقا حرف منم همین بود طرف هزارتا اخلاق بد داره اما اجبارا تحمل میکنن  مثلا طلاقت بده با دوتا بچه چیکار کنه پرستار و کارگر و پارتنر بگیره ک خرجش از زن داشتن ببشتره پس زن رو نگه میداره هم پرستار هم کارگر هم سرویس جنسی

زن هم یه لقمه نون میخوره و پیش بچشه. جدا شه هم از بچش دوره هم محتاج یه لقمه نون میشه

پس زندگی متاهلی اجباری و مجبورا باید تحمل کنی اخلاق گند طرفتو چون بصرفه تره. وگرنه هیچ عشقی توش نیس 

عشقتم ۴بار جلوت خیانت کنه عشق و عاشقی از سرت میفته

دقیقا همینه حرف حقه مردا ذاتا یکین گفتم دنبال یه چیزن بیشتر امیدوارم هرگز پیش نیاد ولی بیاد راحت تر آدم قید طرفومیزنه ولی توو زندگی مشترک هزار ویک جوربدبختی داره بخوای طلاق بگیزی وخیانتو قارت کتی حالا بچه دارم بسوزمو بسازم کاری که اکثر زن ها دارن انجام میدم اینها زندگی نیست که ...من فقط حرفم سر زندگی مشترکه من قید ازدواجو ب هزارویک دلیل زدم آفرین به شما وامثال شما که قید ازدواجو زدین قید رابطه رم زدین 

دقیقا همینه حرف حقه مردا ذاتا یکین گفتم دنبال یه چیزن بیشتر امیدوارم هرگز پیش نیاد ولی بیاد راحت تر ...

ازدواجاشو شده اجبار بالاتر هم کامنت گذاشتم مردا برا کلفتی و سرویس جنسی رایگان. زنا هم برا یه سقف و یه لقمه نون اخلاقی گند همو تحمل میکنن

ازدواجاشو شده اجبار بالاتر هم کامنت گذاشتم مردا برا کلفتی و سرویس جنسی رایگان. زنا هم برا یه سقف و ی ...

دقیقا آره خوندم کامنتاتو واقعا پخته وعاقلی تو دختر من بیشتر احساساتیم چه عالیه که آدم بیشتر  منطقی باشه