2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این قضیه چیه

232 بازدید | 35 پست

من چند وقته یه کلاس میرم و بعد دو سه ماه دیدم لازمه اون کلاس یه کلاس دیگه هست و امروز از طریق نت اون کلاس پیش نیاز رو شروع کردم تمرین کردن 

در کنارش هم زبان ترکی استانبولی رو که از قدیم به یاد گرفتنش علاقه داشتم شروع کردم یاد گرفتن 

از نظر شما برای یه آدم ۴۰ ساله خیلی دیره و یا مسخره هست اینکار؟؟؟

چون هفته پیش یکی از اقوام دید کلاس میرم و هم سن منه و صمیمی هم هستیم با هم بهم گفت چه حوصله ای داری تو این سن و من اصلا حوصله ندارم دیگه بخوام چیزی یاد بگیرم 

واس همین ذهنم درگیر شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کارت عالیه و اتفاقا وقت خوبیه.  میگن تو ۴۰ سالگی و ۵۰ سالگی زبان دوم و سوم و ...‌ یاد بگیرید به خاطر تاثیرات خوبی که روی مغز و حافظه داره و چقدر به سلامتیت کمک میکنه. 

ادامه بده و با اون زنیکه که خواسته ناامیدت کنه قطع رابطه کن. دوستای پر انگیزه و خوب پیدا کن‌. اینقدر دوست خوب زیاده که مجبور نیستی با کسایی که تو رو برای اهدافت سرد میکنن رفت و آمد کنی

خیلی کارت عالیه و اتفاقا وقت خوبیه. میگن تو ۴۰ سالگی و ۵۰ سالگی زبان دوم و سوم و ...‌ یاد بگیرید به ...

ممنون عزیزم 

قطع رابطه که نمیتونم چون خیلی صمیمیم با هم 

ولی خب ایشون ترجیح میده کل وقتش رو تو مهمانی بگذرونه و اگه بگم هر روز هفته با مهمان می‌ره یا خونش مهمان داره اصلا دروغ نگفتم 

ممنون عزیزم قطع رابطه که نمیتونم چون خیلی صمیمیم با هم ولی خب ایشون ترجیح میده کل وقتش رو تو مهمانی ...

پس بهش نگو برنامه‌هاتو. اینجور آدما واقعا سم هستن و تو دلت شک میندازن. دوست خوب کسیه که انگیزتو بیشتر کنه و باعث پیشرفتت بشه. نه کسی که فقط دنبال خوشگذرونیه و این حرفارو بهت زده 

بله دقیقا فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم که نسبت به همچین کسی چه دیدگاهی دارند

نمیشه یه نظر رو به همه تعمیم داد

یکی تو چهل سالگی تازه فکر مهاجرت یا تغییر شغل میفته یکی میگه خسته شدم و دنبال بازنشستگیه

هر دو نوع آدم رو دیدم آدما متفاوتند