2777
2789
عنوان

شما بودید اجازه میدادید پسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شاید تفاوت فرهنگی تاثیر بزاره رو زندگی سخت باشه برای هر دو خانواده ولی میزاشتم دوست ندارم رو دلش بمونه و ی روزی بگه ای کاش اون زمان ... دور زمونه خراب شده  بزار ب هر چی ذوقشو دارن برسن الان خدا نکرده بعدا خراب شد حداقل نگن تو باعث شدیاون زمان من خوشبخت نشم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

خب قطع ترجیح میدادم با یه خونواده همسطح خودش ازدواج کنه.

اما اگه خودش اصرار داشته باشه و بدونم تصمیمش قطعیه میرم تحقیق میکنم در مورد دختر و اگر واقعا دخترخوبی باشه و به جز خونواده اش مشکل دیگه نداشته باشه راضی میشم

صرفا چون پزشکه نباید شعور رو زیر سوال برد 

مگه خانواده پسره هم خیلی لول بالا هستن که همچین طرز فکری دارن

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

خودش اعتیاد ندارع کهگفت خانوادش

بله میدونم

خانواده بخش بزرگی از هر فرده

مشکلات اخلاقی خانواده تاثیر مستقیم روی فرزند داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی